محفل نورانی انس با قرآن مجید

«به گزارش خبرنگار روابط عمومي» در تاريخ 13/12/1392 از ساعت 20 شب محفل نوراني انس با قرآن کريم در سالن آيت اله حيدري دانشگاه ايلام برگزار شد .

اين مراسم با حضور آقاي دکتر پور اشرف معاون محترم پژوهشي دانشگاه ، آقاي دکتر محرابي مدير محترم آموزش ، آقاي ايدي مدير محترم فرهنگي، حجت الاسلام احمد پور مسئول پژوهش حوزه هاي علميه همدان و حضور با شکوه دانشجويان عزيز دانشگاه برگزار شد .

در ابتداي مراسم آقاي ايدي مدير فرهنگي با تشکر از برگزار کنند گان اين مراسم ، اطلاعاتي در مورد برگزاري مسابقات درون دانشگاهي قرآن کريم ارائه نمود ايشان در ادامه گفت : استقبال دانشجويان از مسابقات  قرآني قابل توجه بود و ما را دل گرم تر به پيگيري برگزاري مسابقات ملي در دانشگاه ايلام نمود در پايان از حضور پرشور دانشجويان گرامي تجليل نمود .

در ادامه مراسم با دعوت از قاريان گرامي آقايان مهدي حيدري ، علي عارفي ، فرزاد بسطامي (نفر اول قرائت در 29 دوره مسابقات درون دانشگاهي قرآن کريم) و قاري نوجوان حامد عبدالهي سالن برگزاري آکنده از صوت ملکوتي قاريان شد .

حجت الاسلام احمدپور با بيان سخناني اهميت برگزاري چنين مراسمات قرآني را تشريح نمودند و از مسئولان دانشگاه ايلام براي برگزاري مراسم و دانشجويان گرامي جهت استقبال با شکوه قدر داني نمودند .

در ضمن گروه تواشيح ذاکرين ، در مدح پيامبر اسلام تواشيح خود را تقديم حاضرين در سالن نمودند .

درپايان اين محفل نوراني آقاي ميلاد شاکرمي (نفر اول اذان 29 دوره مسابقات درون دانشگاهي قرآن کريم) به اقامه اذان با صداي ملکوتي خود ايستاد .