نشستی با موضوع این است آخر الزمان در دانشگاه ایلام برگزار شد

«به گرازش خبرنگار روايط عمومي»اين مراسم با حضور حجت الاسلام والمسلمين هاشمي معاون محترم فرهنگي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ، حجت الاسلام والمسلمين اکبر نژاد رئيس دانشکده الهيات ومعارف اسلامي ، آقاي دکتر شفيعي سروستاني و استقبال پرشور دانشجويان ساعت 21 سه شنبه 9/2/1392درسالن آيت الله حيدري برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمين اکبر نژاد ضمن خيرمقدم خدمت به دانشجويان و آقاي دکتر شفيعي سروستاني بيان داشت :موضوع مهدويت همان طور که شما عزيزان آگاه هستيد از مسائل بسيار مهم واساسي در اديان مختلف است بخصوص اديان آسماني وامروزه موضوع مهدويت از يک موضوع عقيدتي وفکري بسيار فراتر شده حتي اين موضوع به يقين بايد گفت در تصميم گيري هاي سياسي وعرصه هاي تصميم گيري جهاني و تحولات منشاء اثر شده ،تحولات خاورميانه بخشي متأثراز همين انديشه است در اسلام نگاه به موعود آخرالزمان يک اصل قطعي است . بسيار مهم است که ما بدانيم امروزه چه تحولاتي در اين حوزه اتفاق مي افتدواميد داشت که دانشجويان در اين جلسه کمال استفاده را از سخنان ارزشمند آقاي دکتر شفيئي سروستاني را ببرند .

در ادامه اين نشست دکتر شفيئي سروستاني سخنان خود را با تقديم نمودن اين مجلس به حضرت امام عصر(عج) شروع نمود وبحث خود را با موضوع اين است آخر الزمان آغاز کرد و اظهار داشت : شايد اگر حدود 20سال پيش در ايران به مجموعه منابع فهرست هاي مربوط به مهدويت وآخر الزمان شناسي مراجعه مي کرديم در فهرست منابع ميان مسلمين ما بيش از دو هزار کتاب نمي رسيديم بخشي به زبان عربي وبخشي هم با نسخه خطي خوب امروزه منابع بيشتري وجود دارد

شما فقط کافيست واژه آخر الزمان را در اينتر نت جستجو کنيد به بيش از سي صد ميليون رکورد مطالب خواهيد رسيد.

آقاي دکتر سروستاني سخنان خود ار در جنبه هاي مختلف اين موضوع ادامه داد و در پايان پاسيخگوي سوالات دانشجويان شد.

لازم به ذکر است که جلسه اي با همين موضوع ساعت 17 در سالن فرزانگان با دانشجويان عزيز برگزار گرديد .