دیدار دکتر کریمیان اقبال مدیر کل محترم دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم و فناری با ریاست محترم دانشگاه ایلام

«به گزارش خبرنگار روابط عمومي» روز چهار شنبه جناب آقاي دکتر کريميان اقبال مدير کل محترم دفتر برنامه ريزي امور فناوري وزارت علوم فناري نشستي با رياست محترم و معاونين دانشگاه در دفتر حوزه رياست داشتند .

در ابتداي اين نشست آقاي دکتر صحرايي با عرض خير مقدم به آقاي دکتر کريميان اقبال و هيأت همراه به جهت حضور در دانشگاه ايلام ، بيان نمود که ايلام پتانسيل هاي خوب و بالقوه دارد اما هنوز بصورت بالفعل نبوده و اميد داريم با  تشکيل پارک علم و فناوري اين پتانسيل ها بالقوه بصورت بالفعل در آيند و تشکيل پارک علم و فناوري در ايلام منشاء خيري براي استان گردد .

سپس آقاي دکتر سالکي رئيس مرکز رشد و فناوري دانشگاه ايلام گزارشي از وضعيت اين مرکز ارائه نمودند .

در ادامه اين نشست آقاي دکتر کريميان اقبال اظهار داشت که بسيار خوشحال هستم که در خدمت شما مي باشم و اميد وارم که قدم هاي مفيدي براي اين استان برداشته شود ، وي بيان کرد پتانسيل هاي خوبي در کشور وجود دارد ولي در بعضي جا ها توجه زيادي به آنها نشده و ما بايد حرکت خود را از پايين شروع کنيم و از مسئولين و مردم کمک بگيريم .ايشان که به منظور راه اندازي پارک علم و فناوري به دانشگاه ايلام آمده بود ، ابراز داشت که بتوانيم با کمک همديگر در مسير توسعه کشور گام برداريم .