مراسم غبار روبی مزار شهدای گمنام دانشگاه با حضور رِؤسا و مسئولین دانشگاه های استان

به گزارش «خبرنگار روابط عمومي»، همزمان با ورود تاريخي حضرت امام خميني (ره) صبح امروز مراسم غبارروبي مزار شهداي گمنام دانشگاه با حضور رؤسا و مسئولان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي استان، اساتيد، کارکنان و دانشجويان در دانشگاه ايلام برگزار شد.

در ابتداي اين مراسم حجت الاسلام همتي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي واحد ايلام و مسئول کميته دهه فجر دانشگاهيان استان در بياناتشان ضمن گراميداشت ياد و خاطره رشادت ها و دلاوري هاي شهداي دوران انقلاب اسلامي و هشت سال دفاع مقدس و درود و سلام بيکران به روح مقدس بنيانگزار جمهوري اسلامي ايران حضرت امام خميني (ره) و همچنين تبريک ايام غرور آفرين دهه فجر به تبيين ابعاد مختلف قيام ملت بزرگ ايران به فرماندهي امام راحل پرداختند.

در ادامه مسئولان، اساتيد، کارکنان و دانشجويان با نثار گل، غبار روبي و عطر افشاني مزار شهداي گمنام دانشگاه، ياد و خاطره شهداي انقلاب اسلامي را گرامي داشتند.