خاکسپاری پیکر پاک دو شهید گمنام دفاع مقدس در دانشگاه انجام گرفت.

مراسم خاکسپاري  پيکر دو شهيد گمنام دفاع مقدس صبح امروز با حضور گسترده مسئولان استان، گروه هاي مختلف مردم، رئيس دانشگاه، مسول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري، اساتيد، کارکنان و دانشجويان  در حيات مسجد دانشگاه انجام گرفت.

بعد از قرائت دلنشين قرآن کريم با صداي آقاي نجفي از قاريان برجسته استان، حجت الاسلام سراج مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه  به بيان سخنان مختصري پرداخت.

سپس آقاي سيد علي يکي از فرزندان شهدا به بيان دغدغه­ هاي فرزندان شهداء و حالات آنها به هنگام برخورد با پيکر شهيدان و حضور در محل هاي راهيان نور پرداخت .

در ادامه مراسم سردار کاکي فرمانده سپاه اميرالمومنين ايلام با قدرداني از حضور پرشور مردم و دانشجويان در مراسم خاکسپاري اين دو شهيد گمنام به بيان اهميت مقام و جايگاه شهيدان پرداخت و خواستار پيروي همگان از راه و هدف شهداء شد.

در ادامه دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه به ايراد سخنراني پرداخت و در پايان پيکر پاک و مطهر اين دو شهيد گرانقدر در ميان احساسات پرشور مردم  و علي الخصوص دانشجويان در يک فضاي معنوي تدفين گرديد.