مشاور سازمان سنجش خبر داد: افزایش 18 درصدی شمار داوطلبان آزمون دکتری/برگزاری آزمون در اسفند ماه

مشاور عالي سازمان سنجش با اشاره به اتمام مهلت ثبت نام آزمون دکتري از ثبت‌نام 217 هزار و 650 داوطلب در اين آزمون خبر داد.

حسين توکلي در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهي» خبرگزاري دانشجويان ايران ((ايسنا)، با اشاره به ثبت‌نام 217 هزار و 650 داوطلب در سومين دوره آزمون دکتري، گفت: اين در حاليست که در سال گذشته حدود 178 هزار و 453 داوطلب در آزمون دکتري ثبت‌نام کرده بودند.

وي با اشاره به افزايش 18 درصدي تعداد داوطلبان نسبت به سال گذشته، اظهار کرد: تعداد داوطلبان شرکت در اين دوره از آزمون نسبت به سال گذشته 39 هزار و 197 نفر افزايش داشته است.

مشاورعالي سازمان سنجش با اشاره به صدور کارت اينترنتي داوطلبان آزمون دکتري از 13 اسفند ماه از طريق سايت سازمان سنجش، گفت: بر اساس برنامه زماني پيش‌بيني شده، آزمون اختصاصي و دکتري 92 به ترتيب صبح و بعدازظهر روز جمعه (18 اسفند ماه) در حوزه‌هاي امتحاني مربوطه برگزار مي‌شود.