دکترلویی منفرد:تشریح عملکرد دفتراستعدادهای درخشان/40نفرازدانشجویان ازمحل سهمیه استعدادهای درخشان درمقطع کارشناسی ارشدپذیرش شده اند

دکتر لويي منفردمديردفتراستعدادهاي درخشان دانشگاه درگفتگو باخبرنگار روابط عمومي عملکرداين دفتر طي يک سال گذشته راتشريح کرد .

دکتر علي لويي منفرد مدير دفتر حفظ و هدايت استعدادهاي درخشان دانشگاه ضمن تبريک آغاز سال تحصيلي جديد و آرزوي موفقيت براي تمامي دانشگاهيان بخصوص دانشجويان جديدالورود، گزارش از مهمترين       فعاليت­هاي صورت گرفته در يکسال گذشته در اين حوزه به شرح ذيل اعلام نمود:

1-    پذيرش تعداد 40 نفر دانشجوي کارشناسي ارشد(بدون آزمون) در رشته­هاي ادبيات فارسي، ادبيات عرب، زبان و ادبيات انگليسي، مديريت بازرگاني،الهيات، فلسفه و کلام اسلامي، شيمي، مهندسي کشاورزي و معماري بر اساس آيين نامه شماره 2536/21 مورخ 31/6/86 سازمان سنجش آموزش کشور(پذيرش دانشجويان برتر بر اساس معدل کل دوره کارشناسي و شرط استعداد درخشان بودن).

2-    برگزاري آيين نامه تجليل از دانشجويان برتر و استعدادهاي درخشان همراه با اهداي جوايز نقدي و لوح تقدير: اين مراسم در طي روزهاي 12 لغايت 18 آذر ماه 1389 همزمان با روز دانشجو، بصورت دانشکدهاي و در سطح دانشگاه برگزارگرديد. دانشجويان تقدير شده در اين مراسم براساس معدل برتر هر رشته و به شرط عضويت در دفتر استعدادهاي درخشان، انتخاب شده بودند.

3-    برگزاري اردوي تفريحي، فرهنگي داخل استاني؛

به منظور تقدير از دانشجويان استعدادهاي درخشان آموزشي و پژوهشي، اردوهاي جداگانه ويژه خواهران و برادران به مقصد تفريحگاه­هاي داخل استان برگزار گرديد. هدف از اين اردوها عمدتاً تشويق دانشجويان کل دانشگاه به سمت استعداد درخشان بودن و ايجاد نشاط و رفع خستگي­هاي ذهني و روحي دانشجويان طي يکسال تحصيلي بوده است.

4-    برگزاري مرحله اول المپياد غير متمرکز علمي-دانشجويي دانشگاه­هاي قطب پنج کشور به مرکزيت دانشگاه اصفهان:

ثبت نام و اطلاع رساني جهت شرکت در اين المپياد همزمان با سراسر کشور از دي ماه سال1389 آغاز گرديد. دانشجويان شرکت کننده در المپياد به تفکيک رشته­هاي انتخابي در آزمون کتبي شرکت نمودند.پس از اعلام نتايج خوشبختانه دو نفر از دانشجويان دانشگاه در بين دانشگاه­هاي قطب5 ( قم-مرکزي-اصفهان-چهارمحال بختياري-ايلام و خوزستان) حائز رتبه­هاي برتر در مرحله اول المپياد شده و جهت شرکت در مرحله دوم المپياد(تيرماه 1390) به سازمان سنجش معرفي شدند.همچنين در پايان مرحله اول نسبت به تقدير از اين دانشجويان و اعطاي هداياي نقدي اقدام گرديد.

5-    شناسايي دانشجويان استعدادهاي درخشان و حائز رتبه­هاي زير 20 در کنکور کارشناسي تحصيلي: اين برنامه به منظور تقدير از واجدين رتبه­هاي زير 20 در کنکور تحصيلات تکميلي دانشگاههاي سرتاسر کشور در تير ماه سال جاري برگزار گرديد وطي آن به دانشجويان منتخب جوايز نقدي اهداء شد.

6-    شناسايي دانشجويان ممتاز آموزشي و استعدادهاي برتر در تمام رشته رشته­ها و مقاطع تحصيلي موجود در دانشگاه جهت عضويت در دفتر استعدادهاي درخشان:

براي اجراي اين آيتم، ضمن هماهنگي با مسئولين اداره کل آموزش دانشگاه، کارنامه­هاي دانشجويان بررسي و نسبت به انتخاب دانشجويان ممتاز اقدام گرديد. در مرحله بعد به اين دانشجويان کارت عضويت در دفتراستعدادها جهت برخورداري از تسهيلات ارائه شده اعطا شد.

7-    اعزام دانشجويان استعدادهاي درخشان و نخبه به نمايشگاه بين المللي کتاب تهران:

به منظور تجليل از دانشجويان برتر تحصيلي و سوق دادن بقيه دانشجويان به سمت استعداد درخشان بودن، اردوهاي جداگانه ويژه خواهران و برادران به مقصد تهران و جهت شرکت در نمايشگاه بين المللي کتاب تهران برگزار گرديد.

8-    توزيع بن تکثير در بين دانشجويان عضو دفتر استعدادهاي درخشان: اين آيتم به منظور تأمين بخشي از هزينه­هاي تکثير جزوات تحصيلي، کتب مرجع و نمونه سئوالات آزمون­هاي تحصيلات تکميلي ويژه دانشجويان برتر تحصيلي، برگزار گرديد.

دکترلويي منفرددرادامه درباره مهمترين برنامه ­هاي پيش بيني شده براي دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه در سال تحصيلي جديدگفت:

برگزاري کارگاه­هاي علمي-آموزشي ويژه ممتازين، رايزني با مشمولين وزارت علوم و دانشگاه، جهت تقدير از ممتازين پژوهشي و و اجدين مقالات علمي پژوهشي، رايزني با مسئولين جهت ايجاد سايت رايانه ويژه استعدادهاي درخشان و رايزني با مديران پژوهشي و فناوري وزارت و دانشگاه به منظور پرداخت بخشي از هزينه دانشجويان جهت ارائه مقالات و شرکت در کنفرانس علمي-پژوهشي ازجمله برنامه هاي آينده اين دفتردانست.