بیانات حضرت امام خمینی (ره)ومقام معظم رهبری درباره سیزده آبان

بيانات حضرت‌ امام‌ خميني‌ (ره)

ـــ   ما شعار مرگ‌ بر آمريكا را در عمل‌ جوانان‌ پرشور و قهرمان‌ و مسلمان‌ در تسخير لانه‌ فساد وجاسوسي‌ آمريكا تماشا كرده‌ايم‌.

ـــ   دانشجويان مسلمان و مبارزي كه لانه جاسوسي را اشغال كردند, ملت را سرافراز كردند.

ـــ   هرچه‌ فرياد داريد بر سر آمريكا بكشيد.

ـــ   آن‌ روزي‌ كه‌ آمريكا از ما تعريف‌ كند بايد عزا گرفت‌.

ـــ   من‌ با اطمينان‌ مي‌گويم‌ اسلام‌ ابرقدرتها را به‌ خاك‌ مذلت‌ مي‌نشاند.

ـــ   آمريكا هيچ‌ غلطي‌ نمي‌تواند بكند.

ـــ   آمريكا را زير پا مي‌گذاريم‌.

ـــ   ملت‌ بزرگ‌ ايران‌ مثل‌ يك‌ صاعقه‌ بر سر آمريكا فرودآمده‌ است‌.

بيانات مقام معظم رهبري

ـــ   تا ذهن‌ مردم‌ از شعار مرگ‌ بر آمريکا پر است تسلط دوباره آمريکا بر اين کشور ممکن نيست.

_  شعار مبارزه با استکبار براي ايران اسلامي يک مسئله اساسي محسوب مي شود.

ـــ   ملت‌ و دولت‌ ايران‌ در كنار يكديگر از هيچ‌ يك‌ از قدرتهاي‌ استكباري‌ واهمه‌ ندارد.

_  سيزده آبان روز تجلي دوباره‌ آزادگي‌ و شجاعت‌ و غيرت‌ انقلابي‌ در ملت‌ مسلمان‌ ماست‌.

ـــ   وحدت‌، مقاومت‌ و اراده‌ ملت‌ رمز پيروزي‌ در برابر آمريكاست‌.

ـــ   ما حتي‌ براي‌ يك‌ لحظه‌ با آمريكا كنار نخواهيم‌ آمد.

ـــ   آينده‌ مملكت‌ در دست‌ دانش‌آموزان‌ است‌.

ـــ   سياست‌ ما سياست‌ آشتي‌ناپذيري‌ با آمريكاست‌.

ـــ   ملت‌ ما اولين‌ ملتي‌ بود كه‌ ثابت‌ كرد آمريكا هيچ‌ غلطي‌ نمي‌تواند بكند.

ـــ   مبارزه با استكبار، كه امروز هم مظهر استكبار، دولت و رژيم آمريكاست، جزو ذات اين انقلاب است.

ـــ   ملت ايران كاري كرده است كه قدرتي مثل قدرت آمريكا و دستگاه استكباري، درمانده است.

ـــ   دانشجويان و دانش‌آموزان بايد در بحث‌هاي خود، كلمه استكبار و مبارزه را به درستي بشكافند و به عمق مفهوم عملي آن در انقلاب اسلامي پي‌ببرند

ـــ   انقلاب اسلامي يك ضربه بر پيكر آمريكا بود.

بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در ديدار دانشجويان و دانش‏آموزان به مناسبت گراميداشت سالروز 13 آبان‏

13/8/81

1ـ اوّلين مضمون سيزده آبان عبارت است از رويارويى رژيم امريكا با نهضت اسلامى و بيدارى اسلامى.

2ـ مظهر شهامت و سرعت عملِ ملت ايران هم دانشجويان بودند.

3ـ سيزدهِ آبان، اينهاست؛ يعنى مقابله با زورگويى، دسيسه و استكبار.

4ـ استكبار، يعنى روح تكبّر و بى‏اعتنايى به ارزشهاى ملتهاى ديگر و دخالت در امور ملتها و به خود حق دادن.

5ـ مردم و جوانان را از جانمايه اميد و توان و تلاشى كه آنها را در مقابل دشمنِ متجاوز و متعرّض نگه مى‏دارد، تهيدست كنند.

بيانات مقام معظم رهبرى در ديدار دانش‏آموزان، دانشجويان، معلّمان و پرستاران، به مناسبت روز 13 آبان

13/8/71

1ـ استبداد بين‏المللى، مرتبه اعلاى استكبار بين‏المللى و جهانى است.

2ـ ملت ما بحمداللَّه در صحنه است. ملت ما، امروز نقطه اميد يگانه‏اى است كه در ميان ملتهاى زير ستم، مثل ستاره‏اى مى‏درخشد.

3ـ اگر عزّتى هست، اگر رفاهى هست، اگر آزادى و استقلالى هست، در سايه ايستادگى مقابل استكبار جهانى است.

4ـ آن نسلى كه از مبدأ و آغاز انقلاب فاصله گرفته است، اگر بخواهد ايران را به عزّت برساند و بسازد و عظمت ببخشد و الگوى زنده‏اى

5ـ در مقابل ملتهاى ديگر قرار دهد و بينى استكبار را به خاك بمالد، بايد يك نسل انقلابى و اسلامى و متديّن باشد.