با حضورمقام عالی وزارت علوم، دوپروژه­ عمرانی دانشگاه افتتاح شد

در چهارمين سفر هيات دولت به استان و با حضور دکتر دانشجو وزير محترم علوم، تحقيقات و فنآوري دو پروژه خوابگاه دانشجويي و آزمايشگاه مرکزي دانشگاه افتتاح شد.

به گزارش خبرنگارما، دکتر دانشجو در اين مراسم اظهار اميدواري نمود با توجه به افزايش فعاليت هاي عمراني در دانشگاه ايلام در سالهاي اخير، شاهد رشته و توسعه همه جانبه اين دانشگاه در بخشهاي  آموزشي- پژوهشي و فرهنگي و بخصوص توسعه تحصيلات تکميلي در آينده نزديک باشيم گفتني است اين خوابگاه دانشجويي در زميني به مساحت 3029 متر مربع در 4 طبقه و 65 اتاق وظرفيت 244نفرباهزينه اي معادل /000/000/723/16ريال احداث شده است.

آزمايشگاه مرکزي دانشگاه نيز با سه هزار مترمربع زيربنا در سه طبقه احداث شده که شامل 20 واحد آزمايشگاهي مي باشد و براي ساخت آن /000/ 000/000/17ريال هزينه شده است.