حجه الاسلام هاشمی:رسیدن به علوم‌ انسانی اسلامی در سایه وحدت حوزه و دانشگاه انجام می‌گیرد

حجه الاسلام هاشمي معاون نهادنمايندگي مقام معظم رهبري دردانشگاه در مراسم تجليل از پژوهشگران برتر دانشگاه که شب يک شنبه 27/9/90در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديدگفت : جنبش نرم‌افزاري رسالت امروز حوزويان و دانشگاهيان است و دانشگاهيان و حوزويان بايد با اتحاد علمي اين موضوع را دنبال و در سايه اتحاد علمي با هم به اين مطالبه اصلي جامه عمل بپوشانند.

حجه الاسلام هاشمي افزود: هرچند در راه ايجاد وحدت حوزه و دانشگاه گام‌هاي مهمي برداشته شده است؛ اما تا رسيدن به وضعيت مطلوب فاصله زيادي داريم و بايد با برنامه‌ريزي‌هاي دقيق اين موضوع دنبال شود.

معاون نهاد نمايندگي بيان داشت: موفقيت‌هاي علمي و فرهنگي به دست آمده حاصل تلاش‌هاي اين دو قشر عظيم است و اگر اين وحدت شکل عميق‌تري مي‌گرفت و آن‌گونه که مد نظر امام خميني(ره) و مقام معظم رهبري است موضوع دنبال مي‌شد شاهد موفقيت‌هاي بيشتري بوديم.

حجه الاسلام هاشمي تحول در علوم انساني را از مطالبات مقام معظم رهبري و نظام دانست و تاكيد كرد: رسيدن به علوم انساني اسلامي تنها در سايه وحدت واقعي حوزه و دانشگاه انجام مي گيرد.