حضورکارکنان دانشگاه درمزارشهدای گمنام

همزمان با هفته بسيج با هماهنگي پايگاه مقاومت اداري کارکنان دانشگاه درمزار شهداي گمنام حضور يافتند.

دراين مراسم حجه الاسلام هاشمي معاون نهادنمايندگي مقام معظم رهبري ،دکترگودرزي معاون پشتيباني ومنابع انساني ،حجه الاسلام اکبرنژادرئيس دانشکده ادبيات وعلوم انساني وجمع زيادي از کارکنان دانشگاه عصر روز چهارشنبه 2/9/90درمحل مزارشهداي گمنام واقع دربهشت رضا حضور يافته وباقرائت فاتحه نسبت به مقام شامخ اين عزيزان اداي احترام نمودند.

دراين مراسم حجه الاسلام اکبرنژادبا تبريک هفته بسيج گفت:گرامي مي داريم هفته بسيج ويادوخاطره حماسه هاي رزمندگان درطول هشت سال دفاع مقدسرا که باشجاعت خود باعث سرافرازي ايران اسلامي شدندوگرامي مي داريم يادشهداءراکه بااهداء خون خود رفاه وآسايش امروز رافراهم آوردند وبدرستي وظيفه محوله خودراانجام دادند.

حجه الاسلام اکبرنژادافزود:اين عزيزان با شناخت دقيق آنچه راکه برعهده داشتندانجام دادند الان مهم اين است که ما وظيفه خودرا به درستي انجام دهيم.

دکتراکبرنژادتاکيدکرد:الان دشمن درصددايجادنارضايتي دربين مردم است وبراي خنثي نمودن اين توطئه شناخت وظيفه مهم است وما بايد با تمام توان به مردم خدمت نمائيم وهرکس بنا به نقش ووظيفه خودمردم را راضي نگه داشته تادل مردم به انقلاب پيوندخورد.

درادامه دعاي زيارت عاشوراقرائت گرديد.