آقای عسکری نیاعملکردمدیریت امورپشتیبانی ومنابع انسانی راتشریح کرد

اشاره :

آقاي محمد حسين عسکري نيا از دي ماه سال 1389تاکنون به سمت مديريت امور پشتيباني ومنابع انساني منصوب گرديد که باجديت تمام به ايفاي خدمت دراين حوزه پرداخته وبه گفته اکثرکارکنان ومديران توانسته با برنامه ريزي مناسب وبه موقع سطح خدمات در اين حوزه راارتقاء دهد .

براي آشنايي خوانندگان با حوزه کاري اين حوزه واقدامات وفعاليتهاي انجام گرفته دراين مدت مصاحبه ذيل باايشان تدوين وانجام گرفت که اميداست مورد استقبال عزيزان قرار گيرد.

1-آقاي عسکري نيا لطفا توضيحي درباره سوابق اجرايي خودرائه فرمائيد؟

اينجانب ازسال 1373به استخدام دانشگاه درآمد. وتاکنون با حسن نظر مسئولان دانشگاه در مسئوليتهاي مختلف مشغول فعاليت بوده ام .ازجمله مسئوليت دبيرخانه مرکزي به مدت 7سال،مسئول امورايثارگران به مدت 3سال،مسئول اداره اموال به مدت 3سال ،معاون مديرامواداري به مدت 4سال ازجمله مسئوليتهاي اينجانب در طول خدمت دردانشگاه بوده است وازدي ماه سال 1389 به اين سمت منصوب شده ام که سعي داشته ام با تمام توان ايفاگروظايف خودبوده ودرتمام موارد که مسئوليتي  برعهده داشته ام از طرف رئيس دانشگاه وديگر مسئولين موردتشويق قرارگرفته ام.

علاوه برآن به مدت 11سال فرماندهي پايگاه مقاومت بسيج دانشگاه رابرعهده داشته ام ودرسالهاي 76و79و87موفق به کسب عنوان بسيجي نمونه استان وشش سال (سالهاي80-81-83-85-87-88)بعنوان فرمانده نمونه پايگاه دربين پايگاه هاي مقاومت استان معرفي گرديدم.

2-درباره حوزه کاري امورپشتيباني ومنابع انساني توضيحي ارائه فرمائيد؟

مديريت امورپشتيباني ومنابع انساني دانشگاه همانطور که ازنام آن پيداست  مديريت  نيروهاي انساني شاغل دردانشگاه واستخدام نيروهاي جديد برطبق مقررات مصوب وهمچنين پشتيباني تمامي فعاليتهاي موجوددردانشگاه درحوزه هاي مختلف رابرعهده دارد.

اداره کارگزيني ورفاه ،انبارمرکزي،واحدتاسيسات،خدمات ونقليه ،امورقراردادها،مجتمع رفاهي وواحدفضاي سبز از بخشهاي  زيرمجموعه اين مديريت مي باشند.

3- درباره فعاليتها واقدامات جنابعالي در طول تصدي مديريت اموراداري توضيح دهيد؟

با توجه به وظيفه مهم واساسي مديريت امورپشتيباني ومنابع انساني مبني برهماهنگي ونظارت برکارکارکنان دانشگاه با تشکيل کميته ساماندهي نيروي انساني سعي شده تاازتوان واستعدادهاي کارکنان دربخشهاي مختلف به نحو احسن استفاده گردد ودرهمين راستا با ارزيابي ومشورت با مديران حوزه ها ي مختلف تعدادي همکاران محترم جابجاشدند که بنا به گفته خودکارکنان ومديران مربوطه اين تغييرات مثبت بوده وباعث ارتقاي سطح خدمات اين عزيزان شده است.

درامورمربوط به کارکنان قراردادمعين با رايزني ومشاوره با دانشگاههاي همجوار ونظرمثبت رياست دانشگاه  حکم کارگزيني اين عزيزان بازنگري شدکه مورداستقبال قرارگرفت.

دربحث مربوط به استخدام به علت تنگناي مالي  وتمرکزبرارتقاء سطح آموزشي واداري کارکنان فعلي ومديريت صحيح منابع انساني درسال 89و90جزء چندمورد که دستور استخدام آنهاقبلا صادرشده بود ازهرگونه استخدام خوداري گرديد.

همچنين دراين مدت اقدامات خوب وارزنده اي براي جلوگيري ازاسراف واستفاده بهتر ازامکانات دانشگاه ومصرف بهينه سوخت  انجام گرفته واين امر سبب کاهش  چشمگيري درهزينه هاي دانشگاه شده است.

4-نحوه تعامل شما باسايرحوزه هاچگونه مي باشد؟

اينجانب ومجموعه همکاران درمديريت امورپشتيباني ومنابع انساني سعي خودرابرآن داشته ايم  که باارائه خدمات مطلوب وبه موقع رضايت مديران  وکارکنان حوزه هاي مختلف وهمچنين دانشجويان گرامي  راکسب نمائيم وبانظارت دقيق کارکناني که سعي بيشتري درارائه خدمات به ارباب رجوع داشته اند موردتشويق وتقديرقرارداده ايم.

5- وضعيت کارکنان شرکتي به کجا خواهدانجاميد؟

اين مديريت ازابتداي سال با پيگيري ازادارات وتماس مداوم باوزارتخانه وسايردانشگاه هابخشنامه هاي صادره راپيگيري نموده که طبق آخرين نتيجه بدست آمده اين است که دانشگاه هاازلحاظ قوانين ومقررات جاري کشور مستقل و بصورت هيات امنايي اداره خو اهندشدودرهمين راستا منتظر بخشنامه جديد دراين زمينه هستيم.

6-چه اقداماتي براي افزايش کارايي کارکنان انجام شده وچه برنامه اي دراين زمينه داريد؟

براي افزايش ارتقاء سطح کارايي کارکنان اقدامات متنوعي انجام گرفته است .اول اينکه با نظارت وارزيابي وتوزيع برگه هاي نظرسنجي طرح تکريم،کارکناني که بهتر به ارباب ورجوع خدمات ارائه داده اند مورد تشويق قرار داديم،ازديگراقدامات انجام شده ارتقاي کارکنان به پستهاي بالاتر وهمچنين باجابجايي کارکنان به مشاغلي متناسب بامدرک تحصيلي وباروحيه آنهاسعي برافزايش کارايي آنهاشده است.

کلام آخر؟

ضمن ارزوي موفقيت وسربلندي براي همکاران محترم از همه عزيزان تقاضا دارم بارعايت تکريم ارباب رجوع وظايف محوله را به نحواحسن انجام دهندتا هم مورد رضايت خداوند متعال قرارگيرد وهم رضايت مراجعه کنندگان رافراهم آورند.

درپايان ازهمگان خواستارم پيشنهادات ،انتقادات وپيشنهادهاي خود را براي ارتقاء سطح امور ارائه دهندتابا بررسي لازم بتوانيم برنامه ريزي وتصميم گيري لازم راداشته باشيم.