سرپرست اموردانشجویان شاهدوایثارگردانشگاه: 198دانشجوی شاهد وایثارگردردانشگاه مشغول تحصیل می باشند .

آقاي حاجي زاده سرپرست اموردانشجويان دانشجويان شاهدوايثارگر درگفتگو با خبرنگارما با بيان مطلب فوق گفت:براي رفاه حال دانشجويان شاهد وايثارگر وتسريع درامورکاري اين عزيزان،پي گيري درخواستهاي آنهادررابطه باحوزه هاي مختلف دانشگاه دراين دفتر انجام مي پذيرد.

همچنين جهت اطلاع رساني مناسب با رايزنيهاي انجام گرفته ازطريق سيستم پيامک با دانشجويان هماهنگي لازم انجام مي گيرد.

حاجي زاده افزود:درحوزه آموزش براي کليه دانشجويان پرونده تشکيل شده تا بهتر بتوانيم خدمات مربوطه را دراختيار اين دانشجويان قراردهيم.

همچنين جهت انجام مشاوره براي کليه رشته ها اساتيدمشاور تعيين گرديده تا دانشجويان مشکلات ومسائل موردنظرخودرابا اين اساتيدمطرح نمايند.

وي درارتباط باحوزه کاري اين دفترگفت: فرزندان شهداء ،آزادگان وفرزندان آنان و جانبازان بالاي 25درصد به همراه فرزندان آنان مي توانند ازخدمات اين دفتر بهره نمايند.

حاجي زاده درباره تعامل بادانشجويان شاهد وايثارگر افزود:شهداء وايثارگران باشجاعت،ايثاروفداکاري خود در جريان جنگ تحميلي موجبات شکست دشمن وسربلندي وسرافرازي ايران اسلامي در سطح جهان رافراهم آوردند و برماست با تمام امکانات درخدمت دانشجويان شاهد وايثارگر که يادگاران آن عزيزان مي باشندباشيم تا شايد بتوانيم گوشه اي هرچند ناچيز از زحمات آن عزيزان را جبران نمائيم.

در همين راستا رياست محترم دانشگاه تأکيد ويژه اي مبني بر ارائه خدمات مناسب و جهت دار به منظور ارتقاء سطح علمي و فرهنگي اين دانشجويان دارندوهميشه پيگير امور آنها هستند و ما نيز تمام تلاش خود را داريم تا بتوانيم جايگاه اين دفتر را در سطح دانشگاه ارتقاء دهيم.

مجموعا 198دانشجوي شاهد وايثارگردردانشگاه مشغول تحصيل مي باشند .