دوازدهمین نشست شورای روابط عمومی دانشگاههای غرب کشورآغازبه کارکرد

دوازدهمين نشست شوراي روابط عموميهاي دانشگاههاي غرب کشور صبح امروز باحضور دکتر سياري  معاون فرهنگي واجتماعي دانشگاه،آقاي انصاف نيا دبيرشوراومديران وکارشناسان  درحال برگزاري است .

درابتداي اين نشست دکتر سياري معاون فرهنگي واجتماعي دانشگاه درسخنان کوتاهي باتسليت ايام عزاداري امام حسين(ع)وياران وفادارش گفت:امام حسين (ع) براي احياي دين اسلام وامربه معروف ونهي ازمنکر قيام نمود وچون اهداف متعالي داشت با اهداء خون خود روياي مستکبران رادرهم فروريخت وبراي همين قيامش براي هميشه جاودانه خواهدبود.

درادامه آقاي فتاحي مديرروابط عمومي دانشگاه با عرض تسليت ايام محرم وخيرمقدم به ميهمانان نشست گفت:دانشگاه ايلام تا سال 1370يک آموزشکده بود که زير نظردانشگاه رازي کرمانشاه فعاليت داشت تااينکه درسال 1372 همزمان با سفر پرخير وبرکت ومعنوي مقام معظم رهبري به استان وبا دستور ايشان به دانشگاه ايلام ارتقاء يافت.

وي افزود:دانشگاه ايلام هم اکنون داراي چهار دانشکده کشاورزي ،ادبيات وعلوم انساني،فني ومهندسي ،علوم پايه وآموزشکده دامپزشکي مي باشد.

آقاي فتاحي تاکيدکرد:دانشگاه بخصوص درطول چندسال اخيرروندتوسعه را بصورت جهشي طي کرده است وتوانسته است درروند توسعه استان نقشي تاثيرگذارراايفانمايدوهم اکنون دانشگاه درمقاطع کارشناسي ،کارشناسي ارشدودکتري دانشجومي پذيرد.

آقاي فتاحي بااشاره به حجم بالاي کارروابط عمومي دانشگاه گفت:وسعت طرحهاي عمراني وسطح بالا وگسترده کارهاي آموزشي،پژوهشي،دانشجويي،فرهنگي واداري ومالي سبب شده است که کار روابط عمومي گسترده شده ودرهمين راستا روابط عمومي دانشگاه با برنامه ريزي در دوبخش اجرايي واطلاع رساني  توانسته است نقشي تاثيرگذارداشته باشد.

وي افزود:باتعامل درست با صداوسيما،مطبوعات سراسري ومحلي،خبرگزاريها وسايتهاي خبري توانسته ايم اطلاع رساني درست وبموقعي از تمام فعاليتها واقدامات دانشگاه داشته باشيم.

دردامه آقاي انصاف نيا مديرروابط عمومي دانشگاه رازي کرمانشاه ودبير شورا درسخنان کوتاهي از مساعدت وهمکاري روابط عمومي دانشگاه ايلام دربرگزاري اين نشست تقدير نمود.درادامه کارگاه تکنولوژي آموزش درروابط عمومي درحال برگزاري است.