زنگ پژوهش دردبیرستان امام حسین(ع) به صدادرآمد

همزمان با هفته بزرگداشت پژوهش طي مراسمي با حضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه،دکتر پوراشرف معاون پژوهشي دانشگاه ،معاونين سازمان آموزش وپرورش وجمعي ازمسئولان دانشگاههاي استان زنگ پژوهش در دبيرستان امام حسين (ع) به صدا درآمد.

دراين مراسم دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه با تبريک هفته بزرگداشت پژوهش  گفت:جان يک جامعه در کناراخلاق وايمان توجه به علم ودانش است.

اگربخواهيم جامعه اي زنده وپويا باشدنياز مند جدي توجه به علم ودانش است.حيات جامعه وابسته به علم است وعلم از ذهنها خارج مي شودووارد جامعه مي گردد.

دکتر علي محمدي با تأکيد برکاربدي نمودن پژوهشهادرجامعه گفت:جامعه براي اينکه در مسير توسعه گامهاي سريع بردارد، بايدمسير تحقيقات را به سوي کاربردي نمودن هموار سازد.