برگزاری مراسم افتتاحیه اولین المپیاد ورزشهای همگانی وتفریحی دانشجویان پسر دانشگاهها وموسسات آموزش عالی سراسرکشور

مراسم افتتاحيه اولين المپياد سراسري ورزشهاي همگاني وتفريحي دانشجويان پسر دانشگاهها وموسسات آموزش عالي سراسرکشورعصرروز چهارشنبه 29/4/90 با حضور مهندس اعلايي استاندارايلام ،حجه الاسلام رحماني معاون سياسي وامنيتي استانداري ،دکتر کشتي کارمديرکل تربيت بدني وزارت علوم ،تحقيقات وفناوري ،دکتررضواني معاون مديرکل تربيت بدني وزارت علوم ،مديران کل وروساي سازمانهاي استان ،دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ،دکتر بگ محمدي سرپرست کل المپياد،معاونين دانشگاه،تيمهاي شرکت کننده وجمع زيادي از دانشجويان درمحل سالن شهداي قلاويزان واقع درشهرايلام برگزارگرديد.

درابتداي مراسم دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه با عرض خيرمقدم به حاضرين اظهارداشت:مقدم تيمهاي شرکت کننده وميهمانان ديگر را به استان قهرمان وشهيد پرور ايلام ودانشگاه ايلام گرامي مي داريم وکمال سپاس داريم بابت اعتمادي که به دانشگاه ايلام جهت برگزاري اين المپياد صورت گرفت واميدواريم ميزبانان خوبي براي عزيزان باشيم.

رئيس دانشگاه درادامه با اشاره به وضعيت دانشگاه گفت:دانشگاه ايلام در سال 54 بصورت يک آموزشکده با پذيرش تعداداندکي دانشجوزيرنظر دانشگاه رازي کرمانشاه آغازبه کارکرد امابعد از انقلاب اسلامي ودر راستاي محروميت زدايي وتوسعه همه جانبه کشور ودر جريان سفر مقام معظم رهبريدرسال1370 با دستور ايشان به دانشگاه ارتقاع يافت .

وهم اکنون دانشگاه ايلام داراي 4دانشکده ويک آموزشکده مي باشد وباا فتتاح دانشکده نفت وگاز،دانشکده پدافند غيرعامل ودانشکده الهيات وارتقاء آموزشکده دامپزشکي به دانشکده پيرا دامپزشکي درآينده نزديک  شاهد کار 8دانشکده دردانشگاه خواهيم بود.

دکتر علي محمدي درادامه به بيان اهميت ورزش در روايات اسلامي پرداخت وبيان داشت:دين اسلام به عنوان يک دين کامل شئون مختلف زندگي انسان را رصدکرده ودراين راستا بخش زيادي ازروايات اسلامي به موضوع تفريحات اختصاص يافته که مقوله ورزش در ذيل تفريحات ازاهميت ويژه اي برخورداتراست.

دکتر علي محمدي افزود:دين اسلام به سلامت روحي وجسمي انسان اهتمام خاص دارد وپرداختن به ورزش چون نشاط وشادابي روح وسلامتي جسم را به همراه دارد قطعا مي تواند جايگاه والايي درزندگي انسان داشته باشد.

دکتر علي محمدي جايگاه ورزش را بعنوان يک امر عبادي مورد تاکيد قرار دادوگفت:ورزش چون سلامتي جامعه را به همراه دارد واز ويژگيهاي يک جامعه نمونه سلامتي آن مي باشد واين امر يک خدمت به جامعه است درنتيجه ورزش يک نوع عبادت است.

رئيس دانشگاه يکي ديگر از کارکردهاي ورزش را از نگاه اسلام اهميت آن در حوزه جهاد دانست وگفت:پرداختن به ورزش وآثار منتج ازآن مي تواند باعث تقويت روحيه جهادي شده وآمادگيهاي جسمي وروحي راارتقاء داده واين امر از لحاظ دفاعي اهميت ويژه اي دارد .

درادامه مهندس اعلايي استاندارايلام باابراز خرسندي از زبرگزاري اين المپياد دراستاتن ايلام بيان داشت:ورزش در جامعه يک ارزش است که بايد به آن توجه ويژه داشت واز طرف ديگر دانشجوچون نماد تفکروعلم جويي است خود يک ارزش     مي باشد وتوام شدن اين دوارزش خود يک ارزش مضاعف خواهد بود چون يک انسان اهل علم وورزشکار وبا خلاق نماد يک انمسان واقعي است.

مهندس اعلايي افزود :سلامتي يکي از شاخصهاي توسعه است که هم در مديريت مدرن وهم در فرهنگ ديني وبومي ما مورد تاکيد واهتمام قرار گرفته است.

مهندس اعلايي درادامه به بيان ويژگيهاي مدينه فاضله اسلامي پرداخت واظهار داشت:در روايات وگفتارهايي که مدينه فاضله راترسيم کرده اندعمدتا به سه شاخص اصلي اشاره شده است:عدالت ،امنيت وسلامتي واز اين لحاظ ورزش وعلي الخصوص ورزشهاي همگاني مورد توجه مي باشد.

درادامه دکتر کشتي کارمديرکل تربيت بدني وزارت علوم ،تحقيقات وفناوري با عرض خير مقدم به حاضرين وتشکراز زحمات ميزبان المپياد گفت:اين المپياد دو ويژگي منحصر به فرد دارد ،اول اينکه براي اولين بار به ورزشهاي همگتني وتفريحي توجه شده است ودوم دانشگاهي مرزي ودور از مرکز ميزباني اين المپياد را برعهده گرفته است که اميدوارم شاهد برگزاري خوب ومناسب آن باشيم .

دکتر کشتي کاردرادامه پيام جناب آقاي دکتر ملاباشي معاون دانشجويي وزارت علوم به الامپياد را قرائت کرد.

در دامه مراسم حرکات نمايشي زيبايي توسط ورزشکاران ايلامي اجراء گرديد که تحصين حاضرين رابه دنبال داشت .

د رپايان دانشجويان  شرکت کننده درالمپياد بصورت دسته جمعي به اداي سوگند پرداختند.