اسامی فرهنگی‌ترین دانشگاههای کشور/ دانشگاه ایلام جزءلیست

مدير کل دفتر نظارت و ارزيابي فرهنگي وزارت علوم، اسامي 11 دانشگاه دولتي کشور را که براي کسب عنوان "دانشگاه فرهنگي" کانديدا هستند، اعلام کرد و گفت: 3 رئيس برتر دانشگاه از نظر فرهنگي نيز معرفي مي شوند.

احمد علمشاهي در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه کرد: همزمان با برگزاري نشست روساي دانشگاه‌ها در ارديبهشت ماه، اسامي دانشگاه‌هاي برتر فرهنگي نيز اعلام خواهد شد.

وي به ذکر اسامي 11دانشگاه‌ کانديدا براي کسب عنوان بهترين دانشگاه فرهنگي کشور پرداخت و گفت: دانشگاه‌هاي زابل، شهيد چمران اهواز، فردوسي مشهد، ياسوج، ملاير، سلمان فارسي کازرون، اصفهان، شاهد، تربيت معلم تهران، بوعلي سينا همدان و ايلام براي دريافت جايزه بهترين دانشگاه فرهنگي دولتي کشور کانديدا هستند.

به گفته اين مقام مسئول در وزارت علوم، کسب عنوان بهترين دانشگاه فرهنگي بر مبناي کارنامه فرهنگي و شاخص‌هاي ارزيابي احصا شده صورت مي‌گيرد.

مدير کل دفتر نظارت و ارزيابي فرهنگي وزارت علوم همچنين خبر از توزيع کارنامه فرهنگي دانشگاه‌ها در روز نشست روساي دانشگاه‌ها نيز داد و افزود: بهترين رئيس دانشگاه فرهنگي کشور در اين روز مشخص خواهد شد.

علمشاهي به تشريح شاخص‌هاي انتخاب رئيس دانشگاه فرهنگي کشور پرداخت و گفت: با نظرسنجي که از فعالان فرهنگي دانشگاه‌هاي کشور صورت گرفت، بهترين رئيس دانشگاه فرهنگي در 7 شاخص نگاه مثبت به حوزه فرهنگي و سياسي دانشگاه، ميزان توجه به جلسات شوراي فرهنگي دانشگاه، ميزان ارتباط و تعامل با دانشجويان، ميزان تعامل با تشکل‌ها و فعالان فرهنگي دانشگاه‌ها، حضور در برنامه‌هاي فرهنگي و سياسي همچنين نماز جماعت دانشگاه‌ها، توجه به استادان و وضعيت معاونان فرهنگي معرفي خواهد شد.

وي تاکيد کرد که از ميان 65 دانشگاه دولتي کشور 3 رئيس دانشگاه برتر از نظر فرهنگي معرفي مي‌شود.