پیام نوروزی ریاست محترم دانشگاه

دوستان و همکاران محترم

سالي گذشت و اينک در آستانه فصل شکوفايي و آغاز رويش در طبيعت و بهار دل و جان انسانها بر آستانه ورود به سال نو ايستاده­ايم گذر ايام، گردش فصول و آمد و شد سالها براي اصحاب علم و انديشه حکايت روشني است از پويايي و تحول جهان هستي، دگرگون شدن از يأس به اميد، رکود به حرکت، سکون به تکاپو و از تکرار به کمال است. نخستين روز بهارآغازي براي اعتدال، طراوت، نشاط و شادابي مي­باشد. دين مبين اسلام نيز جلوه­هايي از معرفت ديني را در آن به يادگارگذاشته است و آنان که سراي ديده و دل را از زنگارها صيقل دهند و ضمير وجود خود را از هر گناه و نا­فرماني پاک و پيراسته نگاه دارند سالي دل انگيز و سر بلند تر خواهند داشت. عيد سعيد نوروز و آغاز سال نو را که با دعاي خير عزيزان تحول احوال و تقلّب دلها و بصيرتها را نويد مي­دهد، به همه شما دانشگاهيان خدوم اعم از اعضاء محترم هيات علمي ،کارکنان شريف و دانشجويان عزيز که در راه شکوفايي دانشگاه و نظام مقدس جمهوري اسلامي تلاش مي­نمائيد، تبريک و تهنيت عرض نموده، از يگانه خالق هستي خالصانه و خاشعانه خواستارم که سال جديد ، سالي سرشار از سلامتي، شادماني و موفقيت براي همه شما عزيزان در سايه سار ولايت ائمه اطهار عليهم السلام که در ولايت مطلقه فقيه تجلي پيدا کرده است، باشد.

طاهر علي محمدي