دکترمردانی :امتیاز جذب هیأت علمی برای نخبگان/ اعلام آخرین مهلت ثبت نام در جذب

مرداني به مهر خبر داد؛ امتياز جذب هيأت علمي براي نخبگان/ اعلام آخرين مهلت ثبت نام در جذب رئيس مرکز جذب هيأت علمي وزارت علوم از ارائه امتياز ويژه به نخبگان در فراخوان جذب هيأت علمي خبر داد و گفت: مهلت ثبت نام در اين فراخوان تا روز چهارشنبه هفته جاري ادامه دارد و اين مهلت براي فراخوان دوم تمديد نمي شود.

محمدرضا مرداني در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اين خبر اضافه کرد: در فراخوان دوم جذب هيأت علمي 310 دانشگاه و موسسه آموزش عالي کشور در سامانه جذب وزارت علوم اعلام نياز کردند و بيش از 15 هزار نياز از سوي اين دانشگاهها بارگذاري شده است.

وي با اشاره به ثبت نام کنندگان جذب در اين فراخوان گفت: بيش از 21 هزار متقاضي جذب هيأت علمي ثبت نام و تا اين لحظه 15 هزار نفر هم تعيين اولويت کرده اند و در اين روزهاي آخر سايرين هم بايد تعيين اولويت کنند.

اين مقام مسئول در وزارت علوم تاکيد کرد که تا شهريورماه سال آينده امکان ثبت نام ديگري در جذب هيأت علمي وجود نخواهد داشت و متقاضيان بايد هر چه زودتر تعيين اولويت و ثبت نام خود را تکميل کنند.

به گفته رئيس مرکز جذب وزارت علوم داوطلبان مي توانند 2 اولويت آموزشي و1 پژوهشي داشته باشند در حاليکه بر اساس مصوبه هيأت جذب شوراي عالي انقلاب فرهنگي، براي افراد تحت حمايت بنياد ملي نخبگان، اين متقاضيان مي توانند اولويت آموزشي و 2 اولويت پژوهشي داشته باشند.