بیانیه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ایلام در محکومیت اهانت به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) در آمریکا

«يُرِيدُونَ أَنْ يُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَيَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ.» (سوره توبه آ يه 32)

آنان مي­خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش كنند ، ولي خدا جز اين نمي­خواهد كه نور خود را كامل كند هرچند كافران كراهت داشته باشند.

درماندگي و بيچارگي دشمنان  در مواجهه با دين مبين اسلام، يک بار ديگر آنان را بر آن داشت که با سخيف‏‌ترين روش‌هاي ممکن، کينه خود را از دين الهي نشان دهند و در يک سناريو و توطئه  از قبل طراحي شده­ي جديد به ساحت مقدس اَشرف و أعِزّ انبياي الهي، حضرت محمد(ص)، توهين نمايند.

بي­ترديد، اين اقدام قبيح و زشت اول از همه نشانگر ضعف و درماندگي کفر مدرن جهاني در مواجهه با موج فراگير  بيداري اسلامي  مي­باشد و  نشانگر اوج  استيصال آنها در برابر اين حرکت آزادي بخش است.

دانشگاهيان دانشگاه ايلام،  با محكوم نمودن اين اقدام غير انساني مدعيان دروغين حقوق بشر، اعلام مي دارند: اتخاذ چنين راهبردهايي نه تنها خللي در اتحاد امت اسلامي نخواهد داشت، بلكه موجبات گسترش بيداري اسلامي در بين مسلمانان و باعث  در هم ريختن پايه هاي سست استكبار خواهد شد. امت بزرگ اسلامي بايد متوجه باشند، که همان گونه که رهبر حکيم انقلاب در پيام آگاهي بخش خود تأکيد فرمودند، اين حرکات مذبوحانه دشمنان نشانه‌ عظمت و اهميت خيزش بيداري اسلامي و بشارت دهنده رشد روزافزون آن است.

ما اساتيد، کارکنان و دانشجويان دانشگاه ايلام،  ضمن اعلام انزجار از اين حركت شيطاني در اهانت به ساحت پاك پيامبر اعظم (ص) همراهي خود را با حركت مسلمين جهان عليه استكبار جهاني به رهبري امام خامنه اي (مد ظله العالي) را اعلام مي­داريم و در سايه­ي دين مبين اسلام و پيروي از رفتار و گفتار آخرين رسول الهي منتظر روزي هستيم که پايه هاي کفر و استکبار جهاني فرو بريزد و به زباله دان تاريخ ملحق شود.