حجت الاسلام صفرلکی::دستاوردهای علمی ایران اسلامی حاصل خود باوری منتج از انقلاب اسلامی است

پاتوق دانشجويي با حضور حجت الاسلام صفرلکي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري وبا موضوع انگاره نگاري در جنگ نرم عصر روز يک شنبه 8/5/91برگزار گرديد.در اين پاتوق حجت الاسلام صفرلکي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبر يابتدا به بيان معنا ومفهوم واژهاي حقيقت،واقعيت وانگاره پرداخت وگفت:انگاره يعني اينکه مطلبي که صحت ندارد جايگزين  واقعيت شودومخاطب هميشه خيال کند که اين مطلب عين واقعيت است ومتاسفانه بعضي از اوقات انگاره ها افراد را خلع سلاح نموده وبه دنبال خود مي کشند.

حجت الاسلام صفرلکي در ادامه به بيان مثالهايي در اين زمينه پرداخت وگفت:غربيها هميشه به مردم جهان وعلي الخصوص مردم کشورهاي در حال توسعه تلقين کرده اند که تنها راه توسعه وپيشرفت دنباله روي از سياستهاي سرمايه داري مي باشد واين موضوع يک انگاره است  که براي آن تبلغ زيادي انجام گرفته است.

حجت الاسلام صفرلکي با رد اين موضوع گفت:اين موضوع به هيچ عنوان صحت ندارد ومسير توسعه وپيشرفت کشورها متناسب با شرايط وداشته هاي آنان مي تواند متفاوت باشد.

حجت الاسلام صفرلکي در ادامه با اشاره به موفقيتهاي  ايران اسلامي در زمينه فناوري سوخت هسته اي گفت:فناوري سوخت  هسته اي از پيشرفته ترين فناوريهاي جهاني مي باشد که دانشمندان ايراني در کمال ناباوري وبا وجود انواع محدوديتها وتحريمها به آن دست يافته اند وتوانسته اند اين دانش مدرن را بومي نمايند وبناب به گفته محمد البرادعي رئيس اسبق آژانس بين المللي انرژي اتمي چون ايرانيها توانسته اند اين فناوري را بومي نمايند به هيچ عنوان ديگرنمي توان با بمباران وجنگ دستاوردهاي ايران را دراين زمينه نابود کرد.

وي نقش دانشمندان شهيد ايران اسلامي را در اين زمينه بسيار موثر دانست واظهار داشت­:در جريان مذاکرات هسته اي با ميانجگري ترکيه وبرزيل قرار شدغربيها اورانيم 20درصد را در اختيار ايران بگذارند،اما بعد از مدتي از انجام اين کار منصرف شدند وگفتند ما نيازي به اين کار نمي بينيم ودر آن موقع نمايند گان ايران اعلام کردند که ما خودمان  اورانيوم غني سازي شده 20درصد را توليد مي نمائيم .

اما غربيها به اين گفته نمايندگان ايران باور نداشتند وگفته بودند شما توان انجام اين کار را نداريد ودر آن موقع  بود که شهيد علي محمدي به همراه چند نفر ديگر شروع به انجام تحقيقات در اين زمينه نمودند وبعد از مدتي توانستند اين کار را انجام دهندوغني سازي 20در صد در ايران انجام  گرفت وسبب بهت وحيرت غربيها گرديد واين امر يک افتخار ماندگار براي ما ايرانيان است .

در ادامه دانشجويان به بيان سئوالات خود دز زمينه جنگ رواني،ناآراميهاي سوريه،کشتار مسلمانان در ميانمار،جنگ نرم،کشتار شيعيان بحرين وپيشرفت تحصيلي پرداختند وحجت الاسلام صفرلکي پاسخهاي لازم را ارائه کردند.