حجت الاسلام هاشمی:ماه مبارک رمضان فرصت عبادت ،بندگی وتقویت اراده و روان وپیوستن به اراده عظیم الهی داشت.

عصر شعروخاطره گويي در طرح ضيافت انديشه با حضور سردار قاسمي جانشين سپاه امير المومنين ايلام واز يادگاران هشت سال دفاع مقدس،آقايان سپيدنامه،رستم پور وبخشي پوراز شاعران برجسته استان،حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري ودبير برگزاري طرح ضيافت انديشه،دکتر سياري معاون فرهنگي واجنماعي دانشگاه وجمع زيادي از دانشجويان عصر روز يک شنبه 8/5/91 در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

در اين مراسم  ابتدا حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري ودبير برگزاري طرح ضيافت انديشه با آرزوي قبولي طاعات وعبادات حاضرين ابراز اميدواري کرد همگان بتوانند از برکات ماه مبارک رمضان استفاده نمايند.

حجت الاسلام هاشمي به روند برگزاري طرح ضيافت انديشه اشاره کرد وگفت:طرح ضيافت انديشه دانشجويي در سه محور آموزش شامل قرآن کريم،اخلاق اسلامي وانقلاب اسلامي وتربيت وخود سازي شامل برنامه هاي متنوع وفوق برنامه وفرهنگي به مدت پانزده روز با حضور نزديک به 600دانشجوي خواهر در دانشگاه برگزار مي گردد.

حجت الاسلام هاشمي  درادامه با اشاره به اهميت وجايگاه ماه  مبارک رمضان اظهار داشت:ماه مبارک رمضان ماه فرصتهاست. فرصت عبادت وبندگي وتقويت اراده و روان وپيوستن به اراده عظيم الهي  واگر کسي بتواند به اراده الهي بپيونددبراي او شکست معنايي نخواهد داشت.

حجت الاسلام هاشمي افزود:يکي از جلوه هاي قدرت خدا که در قرآن کريم به آن اشاره شده است، قضيه پيروزي حضرت موسي بر فرعون  به عنوان تجسم ظلم مي باشد ودر حالي که اميدي در مبارزه با ظلم وستم فرعون وجود نداشت ،حضرت موسي در خانه خود فرعون بزرگ شد وبا حمايت خداوند بساط ظلم فرعون رابرانداخت که اين امر نمونه اي واضح از برتري اراده خداوند برکساني مي باشد که نمي توانند اراده الهي را ببينند.

در ادامه مراسم سردار قاسمي به بيان سه خاطره از عمليات والفجر سه پرداخت وسپس  خانمها يوسفي،شريفي،گروهي ومهديان وآقاي صياد پاليزبان از دانشجويان دانشگاه به خواندن اشعار خود پرداختند ودر پايان آقايان رستم پور،سپيد نامه وبخشي پوراز شاعران تواناي استان اشعار خود را قرائت کردند.