پیام تبریک فرمانده پایگاه مقاومت اداری به مناسبت عید سعید فطر

کم کم غروب ماه خدا ديده مي شود صد حيف ازين بساط که برچيده ميشود در اين بهار رحمت و غفران و مغفرت خوشبخت آنکسي ست که بخشيده ميشود‎ ‎ ‎ ‎ صداي پاي عيد مي آيد و دل مومن بر سر دو راهي آمدن عيد رمضان و رفتن ماه رمضان بلا تکليف است، ‏از آمدن آن يک دل شاد باشد يا از رفتن اين يک محزون؟ عيد فطر پاک ترين و عيدترين عيدهاست چرا ‏که پاداش يک ماه عبادت و شست و شوي جان در نهر پاک رمضان است‏‎.‎ عيد فطر، عيد پايان يافتن رمضان نيست، عيد بر آمدن انساني نو از خاکسترهاي خويشتن خويش است، ‏چونان ققنوس که از خاکستر خويش دوباره متولد مي شود. رمضان کوره ايي است که هستي انسان را مي ‏سوزاند و آدمي نوبا جاني تازه از آن سر بر مي آورد. فطر شادي و دست افشاني بر رفتن رمضان نيست، بر ‏آمدن روز نو، روزي نو و انساني نو است. بناست که رمضان با سحرها و افطارهايش، با شبهاي قدر و ‏مناجاتهايش از ما آدمي ديگر بسازد. اگر درعيد فطر درنيابيم که از نو متولد شده ايم، اگر تازگي را در ‏روح خود احساس نکنيم، عيد فطر عيد ما نيست. از اين روست که در دعاي قنوت نماز عيد فطر مي ‏خوانيم‎:‎ اسئلک بحق هذااليوم الذي جعلته للمسلمين عيدا و لمحمد صلي الله عليه و اله ذخراً و مزيداً ‎“‎از تو خواهم به حق اين روز که آن را براي مسلمانان عيد قرار دادي و براي محمد و آل او ذخيره و فزوني ‏ساختي‎.”‎ بدينوسيله عيد سعيد فطر را به تمامي مسلمين جهان علي الخصوص همکاران گرامي در دانشگاه ايلام تبريک عرض مي نماييم.

شهاب ناصري

فرمانده پايگاه مقاومت اداري کارکنان دانشگاه ايلام