کارکنان دانشگاه با ارسال نامه ای به مقام عالی وزارت علوم از عملکرد ریاست دانشگاه تقدیر نمودند.

جمع زيادي از کارکنان دانشگاه با ارسال نامه اي به  دکتر دانشجومقام عالي وزارت علوم  درجريان چهارمين دور سفرهاي استاني هيأت دولت به استان از عملکرد رياست دانشگاه تقدير نمودند.

متن نامه کارکنان به شرح ذيل است:

بسمه تعالي

برادرارجمندآقاي دکتر کامران دانشجو

وزيرمحترم علوم،تحقيقات وفناوري

با عرض سلام وتحيت

اينجانبان امضاء کنندگان زير،مقدم رئيس محترم جمهور وهيأت همراه را به خطه شهيد پروراستان ايلام گرامي مي داريم وبه حسب قاعده« من لم يشکرالمخلوق لم يشکرالخالق »برخود فرض مي دانيم ازعملکرد رياست محترم دانشگاه جناب آقاي دکترطاهرعلي محمدي ومعاونين محترم ايشان درجهت بالا بردن سطح فکري وفرهنگي دانشگاهيان وتلاش هاي شبانه روزي ايشان درجهت تأمين رفاه وافزايش سطح معيشتي کارکنان خدوم وزحمت کش تقديروتشکر نموده وموفقيت ايشان رادرسايه سارولايت از خداوند سبحان مسئلت داريم.