گزارش مراسم افتتاحیه همایش ملی انتخابات مجلس، بایدها ونبایدها

مراسم افتتاحيه همايش ملي انتخابات مجلس، بايدها ونبايدهاصبح روز پنج شنبه 29/10/90با حضور آيته الله قدهي رئيس حوزه علميه امام مهدي(عج)،دکتر الهام مشاورحقوقي رئيس جمهور،مهندس اعلايي استاندارايلام،معاونين استانداري،روساي سازمانهاوادارات استان،دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه وصاحب نظران کشوري واستاني در محل سالن آيت اله حيدري دانشگاه برگزار گرديد.

دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه درابتداي مراسم با خيرمقدم به ميهمانان وحاضرين جلسه اظهارداشت:دشمنان نظام و انقلاب از سال‌هاي گذشته تاکنون و در مجموع طي 32 سال گذشته در حال طراحي نقشه­هاي شوم عليه انقلاب و نظام اسلامي هستند.

وي ادامه داد: اين تدابير و نقشه‌هاي شوم از کم جلوه دادن ارزش انتخابات تا نهي مردم براي شرکت در اين انتخابات ادامه داشته و اين روند استمرار دارد.

رئيس دانشگاه اضافه کرد: نکته بسيار قابل توجه در اين دوره از انتخابات اين است که دشمن درصدد ورود نفوذي‌ها براي گود انتخابات مجلس نهم است.

دکترعلي محمدي تصريح کرد: يکي از کارهاي دشمنان اين است که افراد وابسته به خود را وارد گود انتخابات کرده تا نظام را با چالش مواجه کنند.

رئيس دانشگاه گفت: تقابل دشمن با نظام ما به ويژه در عرصه انتخابات جدي است و بايد مردم با هوشياري کامل در اين عرصه حاضر شوند.

وي ادامه داد: انتخابات جلوه‌اي کامل از ايفاي نقش مردم در نظام اسلامي بوده و شرکت گسترده مردم در اين رويداد سياسي هم حق و هم تکليف است.

دکترعلي محمدي اضافه کرد: هر چه ميزان مشارکت و حضور مردم در انتخابات بيشتر شود به تناسب آن ضريب امنيت ملي به لحاظ کيفي و کمي بالاتر خواهد رفت.

رئيس دانشگاه تصريح کرد: انتخابات يکي از مهمترين مظاهر اقتدار ملي بوده و مشارکت حداکثري به کيفي بودن اين رويداد سياسي کمک مي‌کند.

درادامه مهندس اعلايي استاندارايلام  اظهار داشت: انتخابات يکي از مهم‌ترين مولفه‌هاي مردم‌سالاري ديني بوده که از جايگاه و اهميت ويژه‌اي برخوردار است.

وي ادامه داد: دشمنان نظام مقدس جمهوري اسلامي همواره به انتخابات نگاه خاصي داشته‌اند تا از اين رويداد سياسي بهره‌برداري لازم را داشته باشند.

مهندس اعلايي اضافه کرد: سال 88 يکي از مصاديق بارز دخالت دشمنان در انتخابات بود که با سازماندهي نيروهاي داخلي به صحنه درگيري انتخاباتي تبديل شد که خوشبختانه اين توطئه نيز خنثي شد.
مهندس اعلايي با بيان اينکه مشارکت مردم در انتخابات نشانه وفاداري آنان به نظام است، تصريح کرد: دشمنان انقلاب اسلامي ايران در طول ماه‌هاي گذشته از هيچ ترفندي براي بي‌اهميت جلوه دادن اين رويداد بزرگ فروگذار نبودند.

وي اضافه کرد: در مقابل اين حجم توطئه‌ها همه مردم و مسئولان وظيفه خطير خود را بايد انجام داده و در برابر آنان ايستادگي کنند.

مهندس اعلايي تصريح کرد: مردم هوشيار ايران اسلامي با حضور حداکثري خود در اين انتخابات خط بطلاني بر تمام توطئه‌هاي دشمنان اسلام و در راس آن آمريکاي جنايتکار مي‌کشند.

استاندار ايلام گفت: مردم ايران اسلامي بار ديگر از اين آزمايش بزرگ و سرنوشت‌ساز نيز سربلند، مقتدر و پيروز بيرون مي‌آيند.

وي يادآور شد: مردم با حضور حداکثري خود اجازه نمي‌‌دهند بيگانگان با تضعيف روحيه آنان اين رويداد مهم را در جامعه بي‌اساس و بي‌ارزش جلوه دهند.

مهندس اعلايي  ادامه داد: در مقابل حضور حداکثري مردم در اين انتخابات سبب اقتدار روزافزون نظام مقدس جمهوري اسلامي مي‌شود و اين نکته دشمنان انقلاب را نگران کرده است.

مهندس اعلايي تصريح کرد: در حال حاضر تمام ساز و کارهاي اوليه برپايي انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي در استان ايلام فراهم شده و در آمادگي کامل براي برپايي اين انتخابات به‌سر مي‌بريم.