زندگینامه شهید مهندس احمدی روشن

مهندس احمدي روشن متولد 17 شهريور 1358 و فارغ التحصيل رشته مهندسي شيمي دانشگاه صنعتي شريف و معاون بازرگاني سايت نطنز، صبح روزچهارشنبه 21/10/90 بر اثر انفجار يک بمب مغناطيسي در خودروي خود در ميدان کتابي ابتداي خيابان گل نبي تهران بدست عوامل استکبار به شهادت رسيد.

شهيد مهندس احمدي روشن متولد 17 شهريور 1358 و فارغ التحصيل 1381 رشته مهندسي شيمي دانشگاه صنعتي شريف و معاون بازرگاني سايت نطنز بوده است. اين شهيد داراي چندين مقاله ISI به زبان هاي انگليسي و فارسي بوده است.

وي دانشجوي دکتراي دانشگاه صنعتي شريف و از نخبگان اين دانشگاه به شمار مي رفته است

.

به گفته دوستان وي شهيد احمدي شخصي ولايتمدار و از شاگردان آيت الله خوشوقت استاد اخلاق تهران بوده است.

وي در دوران دانشجويي معاون فرهنگي بسيج دانشجويي دانشگاه شريف بوده است. همچنين وي در راهپيمايي عظيم 9دي 88 روز تجديد بيعت با ولايت حضور داشته است.

از شهيد احمدي روشن يک فرزند به نام "علي" به يادگار مانده است.

شهيد احمدي روشن صبح روز چهارشنبه 21/10/90بر اثر انفجار يک بمب مغناطيسي در خودروي خود در ميدان کتابي ابتداي خيابان گل نبي تهران بدست عوامل استکبار به شهادت رسيد.

يکي از دوستان شهيد مصطفي احمدي روشن در گفتگو با خبرنگاران با بيان اينکه شهيد احمدي روشن فردي ولايتمدار، اخلاق مدار و شوخ طبع بود، تاکيد کرد: شهات آرزوي شهيد احمدي روشن بود، او از شهادت نمي ترسيد و امروز به آرزويش رسيد.

وي افزود: شهيد احمدي هميشه مي گفت دعا کنيد تا من شهيد شوم و اگر شهيد شديد دست من را هم بگيريد.

دوست شهيد احمدي با اشاره به روحيه بسيجي و جهادي شهيد احمدي روشن گفت: او فردي خاص بود و دشمنان خوب فهميدند که چه کسي را ترور کنند.

وي با بيان اينکه شهيد احمدي اهل نماز اول وقت بود، تصريح کرد: ايشان داراي پشتکار بالا، پرتوان، پرتلاش، پرانرژي و توانمند در عرصه اجرايي و علمي بود.

وي با اشاره به ولايتمداري شهيد احمدي روشن تاکيد کرد: او در خط ولايت و سرسپرده بود، هميشه مي گفت دعا کنيد مثل ابراهيم مالک اشتر نشوم و مختار را تنها نگذارم.

وي ادامه داد: شهيد احمدي در راهپيمايي عظيم 9 دي حضور داشت و يک ولايتمدار به معناي واقعي بود، او شيفته رهبر معظم انقلاب اسلامي بود.

دوست شهيد احمدي با بيان اينکه شهيد احمدي عضو فعال بسيج بود تصريح کرد: اگر شهيد احمدي روشن زمان جنگ حضور داشت حتما يکي از فرماندهان مي شد و در آنجا به شهادت مي رسيد.به گفته وي شهيد احمدي از نخبگان علمي کشور و از خانواده اي مذهبي و ولايي بوده است.