دکتر علی­محمدی : برای سال جدید مجوز پذیرش دانشجو در یازده رشته تحصیلی ازجمله هفت رشته درمقطع دکتری اخذ شده است

دکتر علي­محمدي رئيس دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي گفت: دانشگاه ايلام هماهنگ با سياست­هاي کلي وزارت، سياست راهبردي خود را افزايش رشته­ هاي مورد نياز در مقاطع تحصيلات تکميلي قرار داده است.

در همين راستا با رايزنيهايي که انجام گرفت، شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات  و فناوري در دو ماه اول سال جاري براي يازده رشته تحصيلي در مقاطع دکتري، کارشناسي ارشد و کارشناسي مجوز صادر کرده است.

اين رشته­ها عبارتند از: هفت رشته فلسفه و کلام اسلامي، علوم قرآن  و حديث، شيمي آلي، زراعت(فيزيولوژي گياهان زراعي)، اصلاح نباتات (ژنتيک مولکولي و مهندسي ژنتيک)، زبان و ادبيات فارسي و آموزش زبان انگليسي درمقطع دکتري، و سه رشته علوم اقتصادي، مهندسي معماري و مهندسي منابع طبيعي، جنگلداري درمقطع کارشناسي ارشد و يک رشته بهداشت مواد غذايي درمقطع کارشناسي ناپيوسته.

رييس دانشگاه با اشاره به فرآيند اخذ مجوز رشته­هاي جديد گفت: براي اخذ مجوز رشته­هاي جديد ، مخصوصاً در مقاطع تحصيلات تکميلي از دو سال گذشته برنامه­ريزي دقيق و منسجمي انجام شده است که از جمله آنها مي­توان به ارتقاي سطح علمي اساتيد، جذب اعضاي هيات علمي جديد، توسعه آزمايشگاهها، توسعه کتابخانه­ها و فراهم ساختن ديگر زير ساخت­ها اشاره کرد.

ايشان افزود: با توجه به رايزنيهاي صورت گرفته با سازمان سنجش ، در تمامي رشته­هاي مذکور براي سال تحصيلي 92-91 پذيرش دانشجو خواهيم داشت.

رئيس دانشگاه اظهار اميدواري کرد که با تداوم روند جذب اعضاي متعهد و متخصص هيأت علمي جديد و فراهم ساختن شرايط ارتقاي آنان، بتوانيم در سالهاي آينده نيز شاهد اخذ مجوز در رشته ­هاي ديگر در مقطع دکتري باشيم.