برگزاری نشست ریاست دانشگاه با کارکنان خواهر

نشست رياست دانشگاه با کارکنان خواهر با حضور دکتر گودرزي معاون پشتيباني ومنابع انساني وجمع زيادي از کارکنان خواهرروز چهارشنبه 27/2/91در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در اين نشست دکتر علي محمدي  با اشاره به جايگاه ومقام زن در اسلام بيان داشت:زندگاني حضرت فاطمه زهرا(س)به عنوان يک الگو بي نظير در تاريخ بشريت مي درخشد.

دکتر علي محمدي­افزود: دردوره رسالت پيامبر(ص)وزماني که آن حضرت از طرف مشرکان ودشمنانش در مکه قبل از هجرت مورد اذيت وآزار قرار مي گرفت حضرت فاطمه زهرا(س)با دلداري وغمخواري براي پدر بزرگوارش از طرف آن حضرت ام ابيها لقب گرفت که اين لقب درک بالا ووظيفه شناسي آن حضرت را نمايان مي سازد.

رئيس دانشگاه با اشاره به دفاع حضرت فاطمه زهرا(س)از ولايت امام علي(ع)گفت:زماني که در سقيفه حق امام علي(ع)راناديده گرفتند واکثريت آن را پذيرفتند اين وجود مبارک حضرت فاطمه زهرا(س)بود که با دفاع خود از ولايت امام علي(س)سند حقانيت ومظلوميت شيعه را رقم زد .

دکتر علي محمدي با اشاره به جايگاه حضرت فاطمه زهرا(س)در روايات اسلامي گفت:براساس روايات حضرت فاطمه زهرا(س)قرآن ناطق است وما اگر مي خواهيم قدمي در عالم انسانيت بگذاريم بايد به طرف حضرت فاطمه زهرا(س)رفته واز اواستمدادنمائيم.

رئيس دانشگاه درپايان با اشاره به جايگاه والاي زن در مکتب اسلام گفت:هيچ مکتبي به اندازه اسلام براي زن قدر ومنزلت قائل نيست ودر حالي که مکاتب ديگر زنان را به طرز فجيعي به داخل اجتماع کشانده اند اسلام مي خواهد به زن به صورت يک انسان نگاه شودودر اين نگاه جنس مد نظر قرار نگيردودر اين رابطه نوع رفتار زن از اهميت خاصي برخورداراست وبايد حجاب وعفاف را به نحو احسن رعايت نمايد.