نتایج اولیه کنکور دکتری 91 اعلام شد/ 34 هزار نفر مجاز به انتخاب رشته

مشاور عالي سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتايج اوليه آزمون نيمه متمرکز دکتري سال 91 امروز منتشر شد و داوطلبان مي توانند با ورود به سايت سازمان سنجش کارنامه خود را مشاهده کنند.

حسين توکلي در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نتايج اوليه آزمون از طريق سايت سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org منتشر شده است و 34 هزار نفر مجاز به انتخاب رشته شدند.

وي گفت: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته، مي توانند در روزهاي 4 تا 7 خرداد ماه حداکثر تا 50 کد رشته محل را انتخاب کنند و در نهايت حداکثر تا سه کد رشته محل براي انجام مصاحبه علمي در هفته سوم خردادماه به دانشگاه‌ها معرفي مي‌شوند.

توکلي خاطرنشان کرد: معرفي اوليه داوطلبان به صورت سه برابر انجام مي گيرد و در نهايت نمره نهايي با جمع 80 درصد نمره آزمون کتبي و 20 معدل کارشناسي و کارشناسي ارشد (معدل هاي تراز مي شوند) با ضريب يک و مصاحبه با ضريب دو محاسبه مي شود.

مشاور عالي رئيس سازمان سنجش آموزش کشور اظهار داشتنتايج نهايي دومين آزمون نيمه متمرکز دکتري در 20 شهريورماه اعلام مي شود و بيش از 10 هزار نفر در اين آزمون پذيرفته مي شوند.

به گزارش مهر،‌ آزمون ورودي دوره دکتري نيمه متمرکز سال 91 روز جمعه 25 فروردين با شرکت 178 هزار و 427 داوطلب برگزار شد. آزمون در 9 گروه آموزشي و 285 کد رشته امتحاني شامل گروه علوم انساني، علوم پايه، فني - مهندسي، کشاورزي و منابع طبيعي، هنر، علوم پزشکي، دامپزشکي، زبان خارجي، تربيت بدني و علوم پزشکي برگزار شده است