انتقال اداره بورس و صندوق رفاه دانشجویان به سازمان امور دانشجویان

به گفته وزير علوم، تحقيقات فناوري صندوق رفاه دانشجويان و اداره کل بورس و امور دانشجويان خارج به محل سازمان امور دانشجويان منتقل خواهند شد تا همه مجموعه خدمات دانشجويي در يک مکان ارائه شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، دکترکامران دانشجو وزير علوم، تحقيقات و فناوري پس از بازديد از سازمان امور دانشجويان در جمع کارکنان اين سازمان با بيان اينکه تجميع تمام بخش‌هايي که به دانشجويان خدمات ارائه مي‌دهند در يک محل موجب مي‌شود تا ارائه اين خدمات در کمترين زمان ممکن و به نحو بهتري انجام شود، گفت: علاوه بر اين تجميع باعث مي‌شود در هزينه و وقت دانشجويان صرفه‌جويي شود.

وزير علوم اظهار داشت: صندوق رفاه دانشجويان و اداره کل بورس و امور دانشجويان خارج نيز به زودي به محل سازمان امور دانشجويان منتقل خواهند شد تا همه مجموعه خدمات دانشجويي در يک مکان ارائه شود.

دکتردانشجو گفت: ايجاد سازمان امور دانشجويان که رديف بودجه مستقل و درآمد اختصاصي دارد و به شکل هيات امنايي اداره مي‌شود اين امکان را خواهد داد تا اين مجموعه بتواند با تدوين سياست‌ها و برنامه‌ريزي‌هاي کارشناسي براي ارائه بهتر خدمات به دانشجويان تصميم‌گيري کند.

همچنين در اين ديدار دکتر ملاباشي معاون وزير علوم و رئيس سازمان امور دانشجويان ضمن تاکيد بر نقش سياستگذاري و برنامه‌ريزي سازمان امور دانشجويان  گفت: تا جايي که امکان دارد با واگذاري و تفويض اختيار به دانشگاه‌ها تصدي‌گري سازمان امور دانشجويان در ارائه خدمات دانشجويي کاهش خواهد يافت.

وي اظهار داشت: ارائه خدمات دانشجويي به صورت الکترونيکي از برنامه‌هاي اصلي سازمان امور دانشجويان جهت تسريع در انجام خدمات و نيز کاهش مراجعات حضوري است.

رئيس سازمان امور دانشجويان اظهار داشت: بسياري از اختيارات کميسون‌هاي موارد خاص نيز به دانشگاه‌ها به ويژه دانشگاه‌هاي مادر واگذارشده است و بسياري از خدمات دانشجويي نيز ازقبيل انتقال و ميهماني، بورس، آزمون زبان و ارزشيابي مدارک تحصيلي از طريق سامانه‌هاي اينترنتي ارائه مي‌شود.