سخنرانی آیت الله قائم مقامی با موضوع نماز وتکامل جامعه دانشگاهی

سخنراني آيت الله قائم مقامي با موضوع نماز وتکامل جامعه دانشگاهي با حضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه،حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دردانشگاه،معاونين وجمع زيادي از دانشجويان در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

در ابتداي اين مراسم حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دردانشگاه باتبريک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)وعرض خير مقدم به آيت الله قائم مقامي در سخنان کوتاهي به بيان اهميت نماز در سنت پيامبر(ص) وروايات اسلامي وائمه اطهار پرداخت .

در ادمه آيت الله قائم مقامي با تبريک ميلاد فاطمه زهرا(س)واظهار شور وشعف از حضور دربيت دانشجويان دانشگاه واستان ايلام بيان داشت:در روايات ومنابع اسلامي وشيعي بعد از موضوع ولايت براهميت وجايگاه نماز تاکيد شده است.

ايشان افزود:نماز به موضوع وجود ارتباط دارد ودر اين راستا دونظر بيان شده است اول اينکه بين تکاليف ودستورات ووجود ارتباطي نيست ودومين نظر که مربوط به ائمه مي باشد تاکيد دارد که بين تکاليف وووجود وهستي ارتباط معقول ومنطقي وجود داردواگر خداوندتکاليفي رابراي انسان مقررداشته است اين تکاليف برخاسته از اقتضائات وجود است.

آيت الله قائم مقامي تاکيد کرد:انسان بايد باشناخت وادراک خودش  اهميت نماز رابشناسد وبا طلب وتمنا آن را انجام دهد ونماز علامت اين است که انسان برصراط وجودي خود آگاهي کامل دارد.

آيت الله قائم مقامي افزود:براي همين بهترين وارزشمندترين هديه خداوند به انسان نماز است ودر نمازاست که حضور خداوند وتجلي اونمودار مي شودوبراي همين است که بدون نماز هيچ کسي نمي تواند به کمال برسد هرچند که تکاليف ديگر را در به نحومطلوبي انجام دهد.

ايشان درپايان به ارتباط بين نماز و ولايت پرداخت وگفت:يکي از بزرگان گفته است نماز ولايتي است که ظاهر شده است ولايت نماز باطني است واين گفته ارتباط اين دوموضوع را به خوبي نمايان مي سازد.