پیام وزیر محترم علوم به مناسبت دومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر

دكتر كامران دانشجو، وزير علوم، تحقيقات و فناوري با صدور پيامي به مناسبت دومين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان دختر شاهد و ايثارگر بر تعميم و تسري برگزاري اين مسابقات در كليه فعاليت هاي كانون هاي علمي- فرهنگي ايثار تاكيد كرد.به گزارش روابط عمومي وزارت علوم، دكتر دانشجو در اين پيام ضمن تبريك اعياد شعبانيه ، برگزاري المپيادهاي فرهنگي ورزشي دانشجويان شاهد و ايثارگر را از جمله اقدامات ارزشمندي دانست كه در راستاي تحقق اهداف متعالي طرح شاهد و پرورش و شكوفاسازي استعدادهاي دانشجويان معزز شاهد و ايثارگر انجام مي پذيرد.

وي ضمن تأكيد بر تلاش هرچه بيشتر مسئولين و دست اندركاران اين المپياد در سطوح دانشگاهي، منطقه اي و سراسري، تعميم و تسري برگزاري مسابقات در كليه فعاليت هاي كانون هاي علمي- فرهنگي ايثار دانشجويان شاهد و ايثارگر را كه در قالب انجمن هاي تخصصي در حال شكل گيري است، را خواستار شد.

وزير علوم در اين پيام، تبيين و ترويج فرهنگ قرآني، توجه و اهتمام به برنامه ريزي درسي، ايجاد نشاط و شادابي، تقويت روحيه تعاون و همكاري، تلاش و رقابت سالم و سازنده در جامعه شاهد و ايثارگر را از مهم ترين اهداف اين المپياد برشمرد.

دكتر دانشجو در بخش ديگري از اين پيام اظهار داشت: برگزاري مطلوب اين المپياد و تداوم آن بصورت دو سالانه ، فرصت مغتنمي است تا دانشجويان شاهد و ايثارگر با تلاشي پيگير ضمن تقويت كانون هاي علمي- فرهنگي ايثار، زمينه برگزاري فراگير و هرچه مطلوب تر المپيادهاي بعدي را فراهم آورند.

وي افزود: المپياد هاي فرهنگي ورزشي دانشجويان شاهد و ايثارگر كه به اهتمام اداره كل امور دانشجويان شاهد و ايثارگر وزارت علوم برگزار مي شود، تلاشي است در جهت تعالي بخشي هرچه بيشتر فعاليتهاي فرهنگي ورزشي اين عزيزان، که با همدلي و مشارکت تمامي دانشجويان شاهد و ايثارگر مي تواند به مرور زمان جايگاه مناسب خود را در جامعه دانشگاهي سراسر كشور، پيدا نموده و روز به روز رشد و تعالي بيشتري يابد.