مقاله دکتر اکبرنژاد رتبه اول بیست وهشتمین دوره مسابقات بین المللی قران کریم را کسب کرد

مقاله دکتر مهدي اکبرنژاد رئيس دانشکده ادبيات وعلوم انساني وخانم ساراساکي وخانم نانسي ساکي باعنوان «معناشناسي فتنه درقران کريم» درميان 521 مقاله از10کشور جهان رتبه اول رادر بيست وهشتمين دوره مسابقات بين المللي قران کريم درتهران کسب کرد .

در اين مسابقات که روز سه شنبه 13/4/90 با حضور آيت اله عاملي لاريجاني رئيس قوه قضائيه وديگر مقامات کشوري برگزارگرديد لوح تقديري از جانب  رئيس قوه قضائيه به دکتر اکبرنژاداهداء گرديد.

اين مقاله در حوزه تبيين معناي فتنه با استفاده از کاربردهاي اين واژه درقران کريم وبا استفاده ازقاعده سياق تدوين شده است.

روابط عمومي دانشگاه براي اين عزيزان آرزوي موفقيت دارد.