سومین همایش ملی پدافند غیرعامل 7و8 اردیبهشت در دانشگاه برگزار می‌شود

دکتر براري دبير همايش  اظهار داشت: سومين  همايش  ملي  پدافند غيرعامل ارديبهشت با حضور مقامات عالي رتبه کشوري ولشکري ،صاحبنظران وصاحبان مقالات  در   دانشگاه  درسطح وسيعي برگزار    مي گردد.

دکتر براري افزود:نظر به سطح بالاي همايش وحضورگسترده ميهمانان تمهيدات ويژه اي براي برگزاري آن انديشيده شده و2 کميته اجرايي وعلمي با جديت وتلاش فعاليت دارند وبه اميد خدا حاصل اين زحمات برگزاري مطلوب همايش خواهدبود.

دکتر براري با اشاره به حجم بالاي مقلات ارسال شده به همايش گفت: پس از اعلام فراخوان بيش از 300 مقاله به دبيرخانه اين همايش ازسوي صاحب نظران و پژوهشگران  استان وسراسر كشور ارسال شده است  که بعد از بررسي وداوري آنها از سوي کميته علمي در مجموع 170 مقاله در محورهاي مختلف براي ارائه به همايش انتخاب شده است که ازاين تعداد36 مقاله درخودهمايش قرائت مي شودو90مقاله به صورت پوسترو40مقاله به صورت چاپي ارائه مي گردد.

دکتربراري تصريح كرد: محورهاي اين همايش شامل علوم راهبردي و مديريتي، علوم انساني، علوم فرهنگي و اجتماعي، علوم فني و مهندسي، علوم زيستي و پزشكي، تهديدشناسي امنيت، تجارب پدافند غير عامل و ... است.

دکتر براري  اضافه كرد: افزايش نرخ توليد دانش و فناوري در پدافند غيرعامل، گردآوري دانش‌هاي توليد شده در حوزه پدافند، معرفي حوزه‌ها علمي پدافند غير عامل، ارائه جديدترين دستاوردهاي در حوزه پدافند غير عامل و ... از جمله اهداف برپايي سومين همايش علمي پدافند غير عامل در استان است.