برگزاری جلسه هماهنگی همایش ملی پدافند غیرعامل با حضور رئیس دانشگاه

جلسه هماهنگي همايش ملي پدافند غيرعامل با حضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه و رئيس همايش، دکتر پوراشرف معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه، دکتر براري مدير امور پژوهشي و فناوري و دبير همايش، دکتر مرادنژادي دبير علمي همايش و اعضاي کميته اجرايي صبح روز سه شنبه 23/1/90 در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

در اين جلسه آخرين فعاليتها و اقدامات جهت برگزاري مطلوب همايش شامل چاپ مجموعه مقالات،آماده سازي سالن کنفرانس، آماده کردن لوح و تنديس، اسکان ميهمانان، برگزاري کارگاهها، برگزاري نمايشگاه و پوشش خبري همايش مورد بحث و بررسي قرار گرفت.

در اين جلسه دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه با تشکر از عوامل اجرايي بر برگزاري مطلوب همايش تأکيد نمود.