وزیر علوم خبر داد: ارائه 40 منبع جدید در 7 رشته علوم انسانی

وزير علوم با اشاره عملکرد کارگروه تحول علوم انساني در دانشگاهها گفت: براي اولين بار بيش از 40 منبع جديد در 7 رشته علوم انساني مبتني بر نظريه اسلامي از ابتداي مهر 90 در دانشگاهها و مراکز آموزش عالي کشور ارائه و تدريس مي شود.

به گزارش خبرگزاري مهر، دکتر کامران دانشجو روز جمعه در جلسه هيئت امناي دانشگاه هاي شمال شرق کشور در مشهد با اعلام اين خبر افزود: به دنبال تاکيدات مقام معظم رهبري مبني بر اسلامي شدن علوم انساني دانشگاه ها، کارگروه تحول علوم انساني تشکيل شد و با مطالعه و تلاش هاي بي وقفه اين کار گروه ونظر خواهي و مشورت با صاحب نظران رشته هاي علوم انساني،  براي نخستين بار اين منابع جديد در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي کشور ارايه و تدريس مي شود.

وي افزود:‌ با ارايه منابع علوم انساني تدوين شده با استفاده از نظريه هاي اسلامي ، منابع علوم انساني قبلي دانشگاه ها حذف نمي شوند، بلکه به گونه اي فضاي نقد بين منابع جديد و گذشته فراهم مي شود.