بازدید مهندس پولادی نماینده محترم استان ایلام از پروژه های در حال تاسیس دانشگاه ایلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومي دانشگاه ايلام صبح روز دوشنبه 20/10/89  مهندس پولادي نماينده استان ايلام در مجلس شوراي اسلامي همراه رياست محترم دانشگاه ايلام وجمعي از مديران دانشگاه از پروژه هاي در حال تاسيس دانشگاه ايلام بازديد کردند. بعد از بازديد ، مهندس پولادي رشد وتوسعه دانشگاه ايلام را در سطح مناسبي دانستند و بيان نمودند با عنايت به سطح کيفي و کمي پروژه هاي عمراني ،آينده مطلوبي را براي دانشگاه پيش بيني نمودند.ايشان ابراز داشتند : پس از بازديد از عمليات اجرايي پروژه هاي عمراني ، نظر ايشان نسبت به عملکرد دانشگاه عوض شده است. ايشان از آمادگي نمايندگان استان ايلام در مجلس شوراي اسلامي براي پيگيري مشکلات و موانع پيشرفت دانشگاه ايلام با تصويب بودجه هاي مناسب براي اختصاص دادن به اين پروژه ها سخن گفتند وافتتاح اين پروژه ها را باعث رشد و ترقي استان ايلام دانستند. پس از اين بازديد جلسه مشترکي با رياست دانشگاه و ساير مديران در سالن جلسات حوزه رياست دانشگاه ايلام تشکيل شد.