برگزاری کارگاه ویژه مهدویت وفرقه های نوظهور

کارگاه مهدويت وفرقه هاي نوظهور ويژه اعضاي هيات علمي وکارکنان با تدريس  حجه الاسلام نصوري قائم مقام بنياد مهدويت کشوروبا حضور دکتر سياري معاون فرهنگي واجتماعي دانشگاه ،دکتر نورالهي مدير امور فرهنگي وجمع زيادي از اعضاي هيات علمي وکارکنان عصر روز شنبه 25/10/89 در سالن فرزانگان برگزارگرديد.

حجه الاسلام نصوري در تبيين جايگاه مهدويت در عصر کنوني گفت:بشر در هزاره سوم با مسائل متعددي روبروست که ازمهمترين اين مسائل موضوع  خلأ معنوي مي باشد که انسان امروز به طور جدي  باآن درگير مي باشد ومسئله ديگر موضوع پايان جهان ومهدويت است که اين امر امروز در غرب بطور ويژه مورد توجه قرار گرفته است  وسالانه صدها فيلم ،مقاله ،سخنراني وبرنامه هاي مختلف فرهنگي در اين زمينه تهيه واجرامي گردد.

در اين راستا براي تخريب باور مهدويت در جهان اسلام وتشيع استراتژي مبتني برترويج خرافات  را در دستور کا رخود قرار داده است که افرادي راشناسايي ،تربيت وحمايت کرده است که  باعمل خود باعث تخريب باور مهدويت شوند.

حجه الاسلام نصوري تاکيد کرد وظيفه ماست که در مواجهه با ين فرقه ها وافراد حرفهاوسخنان آنان را بر اساس باورهاي اصلي اسلام وتشيع ارزيابي نماييم تا بتوانيم ضمن شناسايي با ماهيت آنان راههاي مقابله باآنهارا پيدا کنيم .