معارفه سرپرست معاونت آموزشی وتحصیلات تکمیلی در جلسه شورای دانشگاه

جلسه شوراي دانشگاه با حضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه وديگر اعضاي شورا صبح روز دوشنبه 4/11/89 در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

در اين جلسه ضمن تقدير از خدمات دکتر علي اصغر نصراله نژادقمي وآقاي دکتر آرش قرباني به سمت سرپرست معاونت آموزشي وتحصيلات تکميلي معرفي گرديد .

در ابتداي جلسه دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه گفتند : راهبرد اصلي ما در  بخش آموزش اخذ مجوز رشته هاي جديد تحصيلات تکميلي مي باشد وبايد با برنامه ريزي درست وافزايش توانمديها زمينه اين امر فراهم گرددواز معاون جديد آموزشي وتحصيلات تکميلي خواهانم اين موضوع را به طور جدي پي­گيري نمايند.

رئيس  دانشگاه در ادامه افزودند : موضوع مهم ديگري که در بخش آموزش  نيازمند  است با برنامه ريزي درست وهمت مسئولين پيگيري شود بحث برگزاري منظم کلاسها مي باشد ودر اين راستا بهتر است از تجربه دانشگاههاي ديگر استفاده شود.

دکتر علي محمدي در ادامه بيان نمودند:درراستاي پيشرفت و پيشبرد بهتر اهداف دانشگاه از مجموعه معاونين ومديران دانشگاه انتظار دارم با مسوولين مافوق خود هماهنگ بوده­تا کارها طبق برنامه پيش برود ومشکلات ونارساييها به نحو احسن حل شوند .

ايشان با اشاره به روند کار دانشکده ها گفت:از روساي دانشکده ها مي خواهم امور عمومي دانشکده ها فعالتر شوند که در روند اجرايي کار دانشکده ها وآموزشکده موثرخواهد بود.

رئيس دانشگاه در ادامه افزود: در همين راستا همه ما بايد برنامه عملياتي سال آينده راآماده وضمنأ گزارش کارچهارماهه سوم سال جاري را تدوين نماييم تا روند مطلوب توسعه دانشگاه ادامه يابد.

رئيس دانشگاه با اشاره به وضعيت سايت دانشجويان گفت :بهتر است جهت استفاده مطلوبتر وبيشتر دانشجويان از سايت کامپيوتري واحد خواهران از برادران جدا گردد تا استفاده از کامپيوتر واينترنت براي دانشجويان در راستاي کمک به انجام  تحقيقات وپروژه ها وديگر موارد به نحو مطلوبتري صورت پذيرد.

دکتر علي محمدي در ادامه با اشاره به معارفه آقاي دکتر قرباني چقاماراني  به سمت سرپرست جديد معاونت آموزشي وتحصيلات تکميلي گفت :در اينجا بايد مراتب تقدير وسپاس خود را از خدمات آقاي دکتر نصراله نژاد بعمل آورم زيرا ايشان در طول اين مدتي که حوزه معاونت  آموزشي را عهده دار بوده اند وچه زماني که معاون اداري ومالي دانشگاه را برعهده داشتند زحمات زيادي براي توسعه دانشگاه متحمل شدند  وداراي خصوصيات  مطلوبي در زمينه مديريت بودند از جمله صداقت ،پشتکار،تواضع وهماهنگي با مسئول مافوق که خاطرات خوبي از ايشان براي ما به يادگار مانده است.

درادامه جلسه دکتر نصراله نژاد در سخنان کوتاهي گفت:به علت طولاني بودن حضور در دانشگاه ايلام هنوز خودرا جزءخانواده دانشگاه مي دانم ودراينجا لازم مي دانم از مجموعه عوامل دانشگاه وعلي الخصوص دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ووديگر عزيزان کمال تشکر را داشته باشم .

در پايان با اهداء لوح تقديري ازطرف دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه از زحمات دکتر نصراله نژاد تقدير وآقاي دکتر آرش قرباني به عنوان سرپرست  معاونت آموزشي وتحصيلا تکميلي معرفي گرديد.