برگزاری جلسه بررسی عملکرد بسیج اساتید در سال 89

جلسه بررسي عملکرد بسيج اساتيد دانشگاهها وموسسات آموزش عالي استان عصر روز دوشنبه 4/11/89 با حضور سردار قاسمي جانشين فرمانده سپاه اميرالمومنين استان ،دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه وجمعي از اعضاءدر محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد .

در اين جلسه همچنين از زحمات دکتر نصراله نژاد جانشين بسيج اساتيد تقدير بعمل آمد.

در ابتداي جلسه دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه باتشکر از زحمات دکتر نصراله نژاد جانشين بسيج اساتيد گفت:ايشان داراي صفات خوبي از جمله صداقت ،پشتکار،قانون گرايي وتواضع بودند ودر طول خدمت خود در دانشگاه ودر بسيج اساتيد نقش محوري را ايفا نمودند که جادارد مراتب تقدير وسپاس خود را از زحمات ايشان داشته باشم .

دکتر علي محمدي در ادامه گفت:بسيج يادگار درخشان رهبر فقيد انقلاب اسلامي حضرت امام خميني(ره)مي باشد که با درايت وقتي  استکبار انواع واقسام توطئه هاي خود را عليه انقلاب شکل داد فرمان تشکيل اين نيروي بزرگ را صادر کرد که صحنه هاي درخشاني از عملکرد خود را در دوران هشت ساله جنگ تحميلي ،سازندگي وحراست از دستاوردهاي انقلاب اسلامي به يادگار گذاشته است ودر همين راستا بسيج اساتيد که به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامي فرماندهان جنگ نرم هستند نقش محوري در تبيين اهداف انقلاب ومبارزه با جنگ نرم استکبار دارد . در پايان  بااهداءلوح تقديري از زحمات دکتر نصراله نژاد تقدير بعمل آمد.