سخنرانی استاندارایلام دردانشگاه با موضوع بررسی نقش دانشگاهها در پیروزی و تداوم انفلاب اسلامی

به گزارش خبرنگار روابط عمومي  دانشگاه  جلسه سخنراني آقاي مهندس اعلايي استاندارايلام شب دوشنبه 25/11/89 با موضوع  نقش دانشگاهها در پيروزي و تداوم انقلاب اسلامي با حضور حجت الاسلام و المسلمين هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکترگودرزي معاون پشتيباني ومنابع انساني ، دکتر بگ محمدي معاون دانشجويي ،دکترنورالهي مديرامورفرهنگي ،مديران و جمع زيادي از دانشجويان در محل  سالن آمفي تئاتر آيت الله حيدري برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه حجت الاسلام هاشمي ضمن تبريک آغاز امامت حضرت بقيه الله الاعظم(عج) به مقام معظم رهبري و محبان اهل بيت  و عرض تبريک به مناسبت ايام الله دهه فجر و خير مقدم به مهندس اعلايي  استاندارايلام که علي رغم مشغله هاي زياد با تقبل زحمت به جمع دانشگاهيان تشريف آوردند گفت: در بررسي هر پديده اي مولفه هايي وجود دارد که بعد از انقلاب اسلامي مهمترين مولفه بحث ويژگي ها، اهداف و دستاوردهاي انقلاب اسلامي مي باشد.

حجت الاسلام  هاشمي بااشاره به ويژگيهاي انقلاب اسلامي گفت: از مهمترين ويژگيهاي  انقلاب اسلامي مي توان به موارد ذيل اشاره کرد: اسلام خواهي،رهبري انقلاب و جامعيت حضرت امام(ره) درامورسياسي وديني   ، عدم وابستگي انقلاب به شرق و غرب، غير قابل پيش بيني بودن انقلاب، پافشاري جدي مردم براي تحخق  شعارهاي اصلي انقلاب اسلامي شامل استقلال،آزادي­وجمهوري اسلامي .

حجه الاسلام هاشمي درادامه به بحث اهداف انقلاب اسلامي پرداخت وگفت:

براندازي حکومت طاغوت ،تاسيس حکومت ديني،حاکم نمودن ارزشها ،قوانين واحکام  اسلامي ،مبارزه همه جانبه وپي گير ومستمر بامظاهر بي عدالتي،ظلم ،ستم،فساد،تبعيض وتباهي ،استکبارستيزي ومقابله باظلم وحمايت واميد دادن به ساير مسلمانان ،مستضعفان ،آزاديخواهان ومبارزان دراقسي نقاط جهان  ازجمله اهداف انقلاب اسلامي مي باشد که امروزشاهد تحقق اين اهداف درداخل سطح منطقه وجهان هستيم .

معاون نهادنمايندگي  مقام معظم رهبري در دانشگاه درادامه داد به موضوع دستاوردهاي انقلاب اسلامي پرداخت وگفت: امروز بعداز 32سال ما در سطح منطقه وجهان  حرفهاي زيادي براي گفتن داريم  در ابعاد مختلف سياسي ،نظامي ،اقتصادي ومبارزه با سلطه جهاني که  حوادث پيش آمده در مصروتونس ووحشت استکبار از پيامدهاي ايستادگي ملت ايران وثمره انتقال تفکر انقلابي واسلامي به سطح کشورهاي منطقه مي باشد .

حجه الاسلام هاشمي­افزود: دستاوردهاي انقلاب اسلامي درزمينه هاي سياسي ،اقتصادي ،فرهنگي ،نظامي وعلمي  آنقدر وسيع است که براي  تبيين وبيان آنها بايد فرصت زيادي فراهم گردداما به علت ضيق وقت  مطالبي فقط درباره دستاوردهاي  انقلاب اسلامي درزمينه سياسي در امور داخلي وبين المللي ذکر مي­گردد.

در صحنه سياسي داخلي براندازي نظام شاهنشاهي ،استقرارحکومت ديني ،استقرارنهادهاي مدني با راي مردم ،تاسيس سازمانها وارگانهاي انقلابي ومردمي ،حفظ استقلال وتماميت ارضي وتصويب قانون اساسي جمهوري اسلامي براساس قران وسنت وسيره نبي گرامي وائمه اطهارازجمله دستاوردهاي مهم است .

حجه الاسلام هاشمي درمورد دستاوردهاي سياست خارجي نظام گفت:حمايت ازنهضت ها،خيزشها،وحرکتهاي حق طلبانه درجهان وعلي الخصوص درجهان اسلام ،مقابله با تحريمها وتهديها وتوطئه هاي همه جانبه جهاني ومنطقه اي ،مقابله با تجاوز نظامي حکومت بعثي عراق که با حمايت آمريکا انجام گرفت،تقويت وگسترش بيداري اسلامي ،صدور انقلاب ،به چالش کشاندن سياستهاي ظالمانه قدرتهاي سلطه گروعلي الخصوص آمريکا،مقابله با سياستهاي حکومتهاي استبدادي ووابسته منطقه اي،افشاي ماهيت وابسته واستعماري سازمانها ونهادهاي بين المللي وشعارهاي دروغين  که درزمينه دموکراسي ،آزادي وحقوق بشر ازناحيه قدرتها گفته مي شود.

حجه الاسلام هاشمي درباره دشمنيها با انقلاب اسلامي گفت  : دشمنان انقلاب اسلامي هم با توجه به همين مولفه ها تلاش زيادي براي جلوگيري از توسعه و صدور انقلاب و استحاله نظام کرده اند اما با رهبريهاي مدبرانه و الهي حضرت امام(ره) در ابتدا  و مقام معظم رهبري اين توطئه هاخنثي شده است که اهم اين دشمنيها درهفت محور اعمال گرديده است:

1-تلاش براي جلوگيري ازپيروزي انقلاب اسلامي

2- تلاش براي براندازي نظام اسلامي ازطرق مختلف شامل کودتا،تحريم ،حمله نظامي ،تقويت گروهکهاي ضدانقلاب و...

3- محدود سازي انقلاب اسلامي درداخل ايران وجلوگيري از صدورانقلاب

4- استحاله نظام

5- ايجادفاصله بين مردم ومسئولان

6- تلاش براي جلوگيري از توسعه ايران اسلامي

7-تلاش براي انزواي ايران درمنطقه وجهان

در ادامه مراسم  مهندس اعلايي  استاندار ايلام با تبريک ايام مبارک دهه فجر واعلام شعف ازحضوردربين دانشجويان دانشگاه گفت: حضور در جمع دانشجويان دو موضوع را براي من يادآوري مي کند اول جواني است و دوم دانشجويي ، قرابت اين دو موضوع  دنياي جديدي را مي سازد زيرا بزرگترين ويژگي دانشجويي  آرمانخواهي است و همين امرسبب مي شود که دانشجوي  آرمانخواه در پي عدالتخواهي  باشد وهمين امر ازشاخصه هاي مهم دانشجويان درتاريخ کشوراست.

مهندس اعلايي افزود: دشمن همواره تلاش مي کند از اين قشر در راستاي اهداف خود استفاده نمايد ولي دانشجويان طالب  حق وحقيقت بوده و با بصيرت خود تمام توطئه هاي دشمنان را خنثي و در راستاي توسعه کشور گام برداشته­اند.

استاندار ايلام گفت: از ديگرمولفه هاي دانشجويان پرسشگري ودرک بالاي سياسي وفرهنگي است و  حفظ اين مولفه ها همواره مي تواند راهگشاي برخي ازمسائل باشد .

مهندس اعلايي  افزود: اسلام و تمدن اسلامي در عصر کنوني در جهان  در حال مطرح شدن است و مولفه هاي آن مشخص و بارز است  واميد است با تلاش ،درايت ،اگاهي ،خودباوري وتکيه برفرهنگ اصيل اسلامي  تمدن اسلامي درصحنه معادلات جهاني بتواند درامور ومسائل مهم تاثيرگذارباشد.

مهندس اعلايي درادامه گفت: فصل جديدي از تاريخ جهان  شروع شده و ديگر حکومتها نمي توانند تغيير ايجاد کنند و اين مردم هستند  که با الهام از انقلاب  اسلامي درصحنه­ها حضور يافته اند ومعادلات منطقه اي وجهاني درحال تغيير است.

در پايان  مراسم  مهندس اعلايي به پرسشهاي دانشجويان حول محور مسائل  فرهنگي، اشتغال، محکوميت سران فتنه، مديريت استان، مسائل اقتصادي استان و ... پاسخ لازم راارائه دادند.