بیانیه تشکل های دانشجویی دانشگاه درمحکومیت اقدام سران فتنه در25 بهمن

بيانيه تشکل هاي دانشجويي دانشگاه درمحوميت اقدام سران فتنه در25 بهمن

موضوع : محکوميت

سکوت بس است ....

تا کي بايد نظاره گر پرپر شدن فرزندان انقلاب و به کنج عزلت رفتن مادران فرزند از دست داده و سکوت قوه قضاييه در برابر آن بود؟

تا کي بايد شاهد توهين به امام و ارزش هاي انقلاب توسط عمال آمريکا  و رژيم صهيونيستي و سکوت قوه قضاييه در برابر آن بود ؟

تا کي بايد شاهد تهمت زدن و افترا بستن به مسئولين و ارکان نظام و سکوت قوه قضاييه در برابر آن بود ؟

تا چند عاشوراي ديگر بايد شاهد شعار عليه امام حسين(ع) ، اصل ولايت فقيه و سکوت قوه قضاييه در برابر آن بود؟

من و تو با هم يک صدا مي شويم ؛ ما با هم صدا مي زنيم : (( ديگر سکوت بس است .... ))

خسته شديم ازتهمت ها و سکوت ها ؛ خسته شديم از توهين ها و سکوت ها ؛ خسته شديم از زير پا رفتن ارزش ها و درنگ ها .

تا کي بايد درنگ کرد ...؟؟؟

امروز ديگر جايي براي درنگ باقي نمانده است . قوه قضاييه بايد تکليف خود را که يکي از آن ها به مجازات رساندن مجرمان ( محاربان نظام ) مي باشد عمل کند و اگر توان اين کار را ندارد کار را به دست فرزندان سيدعلي بسپارد که آن ها همواره نشان داده اند که حاضرند از جان و مال خود در راه دفاع از اسلام بگذرند .

و اعلام مي داريم :

که اسرافيل در صور دميده است و محشرگاه مجازات سران فتنه فرا رسيده و فرصت برگشت و انابه براي آشوب گران به پايان رسيده است .

ما کفن پوشان بسيجي حامي ولايت از قوه قضاييه مصرانه خواستاريم که اين دشمنان آب و خاک مقدس جمهوري اسلامي ايران را به سزاي اعمال ننگينشان برسانند که در صورت عدم تحقق اين امر ما به تکليف خودبر طبق وصيت نامه امام درموردفتنه گران عمل خواهيم کرد .

بسيج دانشجويي دانشگاه ايلام

جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه ايلام

مجمع دانشجويان پيروخط امام(ره)

هيات حضرت علي اکبر(ع)