حضورهیات رئیسه ،اعضای هیات علمی وکارکنان دانشگاه درمزارشهدای انقلاب اسلامی

همزمان با سي ودومين سالروزپيروزي انقلاب اسلامي وايام مبارک دهه فجر هيات رئيسه،مسوول نهادنمايندگي مقام معظم رهبري،مديران ،روساي دانشکده ها،اعضاي هيات علمي وکارکنان دانشگاه در مزار شهداي انقلاب اسلامي در امامزاده علي صالح حضوريافته وبا قرائت فاتحه نسبت به مقام شامخ اين شهيدان اداي احترام کردند.

دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه در اين مراسم گفت: شهداي انقلاب اسلامي پيشتاز دفاع از كيان اين مرز و بوم و پرچمداران مبارزه با استكبار و استبداد جهاني هستندودر راه شهدا ناكامي و شكست

وجود ندارد زيرا آنان با فداكاري و از جان گذشتگي استقلال و آزادي را براي ملت و كشورمان به ارمغان آورده اند.

دکترعلي محمدي حركت در مسير شهدا را همراه با بشارت و موجب افتخار به ارزشهاي انقلاب اسلامي دانست و خاطرنشان كرد: بالاترين سرمايه براي انسان جان و عمر آدمي است كه شهدا روي آن معامله كردندوپيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي ايران مديون خون شهيدان است كه با اهداءخون خود درخت تنومند انقلاب اسلامي را آبياري نمودند و اكنون زنده نگه داشتن ياد و خاطره اين شـــهيدان وظيفه تك تك افراد جامعه است .

دكترعلي محمدي گفت: اين نياز جامعه امروز ما است كه فراموش نكنيم شهدا جان خود را براي استقلال و آزادي اين كشور فدا كردند.

دکتر علي محمدي با اشاره به سالروز سقوط حکومت پهلوي وپيروزي انقلاب اسلامي گفت:سالهاي متمادي بود كه طاغوتيان با حكومت بر مردم مظلوم كشورمان به تاراج ثروتهاي اين كشور پرداخته و مردم را از داشتن هرگونه حقي محروم كرده بودند تا اينكه مردم ايران اسلامي به رهبري حضرت امام خميني (ره) يكپارچه قيام کردند و با عزم و اراده اي آهنين خود و سرنگون كردن رژيم طاغوت در بهمن ماه سال 57 بساط حكومت شاهنشاهي را از سرزمين اسلامي خود برچيدند .

دکترعلي محمدي افزود : انقلاب اسلامي که ريشه در آموزه هاي دين اسلام وتشيع دارد امروز براي تمامي ملل آزاديخواه جهان بعنوان  الگويي نمونه وپايدارتبديل شده است وامروز بزرگترين چالش غرب اسلام خواهي مي باشد که تحت تاثير انقلاب اسلامي شکل گرفته است  .

رئيس دانشگاه تصريح كرد: اميد مي‌رود مردم ايران اسلامي بتوانند اين اتحاد و يكدلي را در بين خودشان و مسئولان حفظ كرده و به آن تداوم بخشند تا شاهد پويايي و بالندگي ايران اسلامي باشيم.

دکترعلي محمدي بااشاره به دستاوردهاي گسترده انقلاب اسلامي گفت: امروز ايران اسلامي  درزمينه هاي اقتصادي ،علمي وفن آوري ،پزشکي،نظامي و... پيشرفتهاي  زيادي نموده است وازهمه مهمتر انقلاب اسلامي استقلال سياسي را براي ملت ايران به ارمغان آورده است وتمامي اين دستاوردها تحت رهبري   مدبرانه  حضرت امام خميني ( ره ) در زمان پيروزي انقلاب اسلامي و پس از آن رهبري عالمانه  مقام معظم رهبري بدست آمده است .

رئيس دانشگاه درادامه اظهار داشت: مردم استان  ايلام همزمان با سراسر مردم ايران اسلامي با حکوت طاغوت به مقابله پرداخته ودر اين راه  هشت شهيدوالامقام تقديم انقلاب نموده كه ما همه ساله درراستاي  گراميداشت ياد وخاطره فداکاريها ورشادتهاي آنان در ايام مبارک دهه فجر با نثار شاخه گل و قرائت فاتحه به آنان اداي احترام مي نمائيم.