افتتاحیه هفته پژوهش

همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش مراسم افتتاحیه هفته پژوهش در دانشگاه ایلام روز دوشنبه مورخ ۲۵/۱۰/۸۵ راس ساعت ۱۰ صبح در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

در ابتدای مراسم آقای دکتر قربانی بیان داشت:فرهنگ تحقیق و پژوهش در نظام آموزشی با نوعی ابهام مواجه و دچار روزمرگی شده است. وی افزود نگاهی اجمالی به وضعیت پژوهش در کشور بیانگر این واقعیت است که تحقیق و پژوهش در فرهنگ ما جایگاه شایسته ای ندارد این در حالی است که ارائه هر برنامه و هرکاری که مبتنی بر یافته های پژوهشی و تحقیقی باشد از اهمیت ویژه ای برخورداراست.

رئیس دانشگاه تأکید کرد همه اساتید و دانشجویان در قبال بسط و توسعه فرهنگ تحقیق و پژوهش در جامعه وظیفه سنگینی را بر عهده دارند. وی یادآور شد برای تقویت فرهنگ روی آوردن به کارهای تحقیقی و پژوهشی باید از آموزش و پرورش و سطح مدارس شروع شده و از معلمان و دانش آموزان مطالب علمی و محققانه خواسته شود.دکتر قربانی اظهار کرد: باید نتایج کارهای تحقیقی و پژوهشی متناسب با توسعه کشور در زمینه های کشاورزی، صنعت و پزشکی... به منظور بهبود در امور مدنظر سیاستگزاران این بخشها قرار گیرد.رئیس دانشگاه با بیان اینکه سیاستگزاری پژوهشی متمرکز وجود ندارد افزود باید بخشی در دانشگاهها و مراکز عالی برای پیگیری نتایج کارهای تحقیقی و استفاده از این نتایج در کشور ایجاد شود. وی گفت استفاده از نتایج تحقیقی و پژوهشی کاربردی که در سطح کشور موثر است باید در اولویت کاری برنامه ریزان و سیاستگزاران قرار گیرد.

در ادامه آقای دکتر پور اشرف سرپرست حوزه پژوهشی به وضعیت پژوهش و بودجه پژوهشی در ایران در مقایسه با سایر کشورها و همچنین ضرورت تقویت امر پژوهش در دانشگاه ایلام پرداخت .

در پایان آقای دکتر براری مدیریت پژوهشی دانشگاه گزارشی درباره فعالیت های پژوهشی دانشگاه ،کارهای انجام شده و در دست اقدام ارئه نمودند .

فعالیتهای پژوهشی دانشگاه ایلام در محدوده زمانی اول آذر ماه ۸۴ تا اول مهر ماه ۸۵ بشرح زیر می باشند

۱۱مقاله ISI  ،۱۱مقاله علمی - پژوهشی داخلی ، ۶۰ عنوان مقاله در همایشهای علمی و داخلی ، ۱۲ مقاله در همایشهای بین المللی، ۸ عنوان کتاب ، اتمام ۱۸ عنوان طرح پژوهش و۱۱طرح در حال اجرا .

در ادامه این نشست از ۲۰ پژوهشگر برتر دانشگاه با اهداء جوایز و لوح تجلیل شد.

پژوهشگران دانشگاه/دانشکده / گروههای آموزشی

1 – دکتر علی رستم زاد، نفر اول دانشجوی نمونه کشوری در مقطع دکترا