مراسم جشن آغاز سال تحصیلی

مراسم جشن آغاز سال تحصیلی با حضور حجةالاسلام لطفی نماینده محترم ولی فقیه وامام جمعه استان ،اسماعیلی فرماندار ایلام ،مدیران کل ،معاونین،روسای دانشکده ها ،اساتیدوجمع زیادی از دانشجویان رأس ساعت 10 صبح روز شنبه مورخ 7/7/86 در محل سالن آمفی تئاتر آیت اله حیدری برگزار گردید.

در ابتدای مراسم دکتر قربانی رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدم به میهمانان گفت:هفته دفاع مقدس را گرامی می داریم وامیدوارم مدیریتی همچون دوران جنگ همراه با تلاش وسعه صدر وبدون چشم داشت سرلوحه کار ما قرارگیرد.وی در ادامه به تشریح فعالیتهای دانشگاه پرداخت وگفت:خوابگاه دخترانه الغدیر را با تلاش مستمر افتتاح شد وحدود 200 میلیون تومان از درآمد اختصاصی دانشگاه به صورت وام در اختیار خوابگاه جدید قرار گرفته که انشاءالله در بهمن ماه افتتاح خواهدشد.

پارک دانشجو ظرف سه ماه به بهره برداری رسید.تا به عنوان هدیه در آذرماه 85 در روز دانشجو تقدیم دانشجویان شود.

پروژه بازارچه دانشجویی که در 21بهمن 85 شروع شد.آماده بهره برداری است.

در ادامه حجة الاسلام لطفی نماینده محترم ولی فقیه وامام جمعه ایلام ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدیدگفت:دانشگاه نماد ترقی وتعالی کشور در عرصه های مختلف می باشد.

دانشگاهیان در عرصه علم ومعرفت قدم بر می دارند وآینده کشور ما در گروتلاش وکوشش این عزیزان است.

امام جمعه ایلام تأکید کرد:رهاورد انقلاب اسلامی گسترش علم وفراهم کردن زمینه شکوفایی استعداد وتوانایی عزیزان ونخبگان کشور می باشد.

در دوره طاغوت محوریت در وابستگی به غرب بود ودر دانشگاه ازحداقل امکانات پژوهشی محروم بود وحتی اساتیدی که تربیت می کردند وقتی از غرب باز می گشتند. اولین برنامه آنها بی هویت نمودن فرهنگ ایران بود وقتی انقلاب اسلامی به وقوع پیوست بساط تفکر غرب گرایی برچیده شد وبه جوانان ایران خودباوری وهویت داد.

حجةالاسلام لطفی در ادامه افزود:نظام سلطه می خواهد با تحریم ومحدودیت روند رو به رشد کشور را متوقف کند اما آنان در این محاسبه خود دچار اشتباه هستند چون ما تحریم ومحدودیت را تجربه کرده ایم وبا وجود همین تحریمها به شکوفایی رسیده ایم که در هنگام جنگ تحمیلی بوقوع پیوست.

نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه ایلام تأکید کرد: امروز تلاش شما دانش پژوهان در تولید علم یک جهاد نورانی است که باید با قدرت آن را ادامه بدهیم.