دکتر قربانی:دانشگاه در مسیر حفظ ارزشهای دفاع مقدس حرکت می کند

رییس دانشگاه گفت:دانشگاه ها با الگو پذیری از رزمندگان،در مسیر حفظ ارزشهای دفاع مقدس حرکت می کنند.

دکتر قربانی روز یکشنبه در حاشیه بازگشایی موسسات آموزش عالی استان ایلام به خبرنگار روابط عمومی افزود:حفظ و حراست از دستاوردهای دفاع مقدس رسالت خطیر قشر دانشجو و اساتید دانشگاه است.

وی ادامه داد :موسسات آموزش عالی سنگر علم ومعرفت برای رشد وتعالی جامعه وکشور برای دستیابی به توسعه پایداراست.

او افزود:بنابراین نقش و رویکرد دانشجویان برای فتح قله های علم ومعرفت در راستای تداوم دفاع مقدس است.

رییس دانشگاه تاکید کرد:بسط وتوسعه معرفت دینی واسلامی در کنار فرهنگ ایثار وشهادت جزو رویکردهای جدی موسسات عالی است.

دکتر قربانی یادآور شد:این دانشگاه نیز با محوریت قراردادن ارزشهای دینی وانقلابی در راستای توسعه همه جانبه کشور و استان حرکت می کند.

او خاطر نشان کرد:امسال 800دانشجویی ورودی جدید برای ادامه تحصیل در این موسسه عالی پذیرفته شده اند.

اوافزود:این دانشجویان برای تحصیل در 40 رشته مقاطع مختلف کاردانی،کارشناسی وکارشناسی ارشد جذب دانشگاه شده اند.