حضور حجه السلام کروبی کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در دانشگاه

جلسه سخنرانی حجه الاسلام کروبی کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز یکشنبه 20/2/88 در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر قربانی رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدم به حاضرین به اهمیت حضور گسترده مردم در انتخابات اشاره کرد و گفت: مردم با حضور در انتخابات حاکمیت را به یک شخص واگذاری می کنند تا او به پشتوانه رای مردم بتواند امور اجرایی کشور را اداره و جامعه را به سوی تعالی هدایت کند.

دکتر قربانی افزود: حضور در انتخابات از لحاظ داخلی حائز اهمیت می باشد چون باعث همگرایی و تقویت پایگاه مردمی نظام می شود و در صحنه جهانی باعث بازدارندگی دشمنان در توطئه علیه نظام می گردد.

در ادامه حجه الاسلام کروبی با تشکر از رئیس دانشگاه در برگزاری جلسه گفت: در روند انتخابات مردم، کاندیداها، مجریان و ناظران حضور دارند و آنکه حرف آخر را می زند حضور مردم می باشد.