آگهی جذب عضو هیات علمی

دانشکده کشاورزی دانشگاه ایلام بمنظور تکمیل کادر هیات علمی (دکتری یا دانشجوی دکتری) مورد نیاز خود در رشته های زیر بصورت تمام وقت (پیمانی یا طرح سربازی) و یا اعطای بورس تحصیلی اقدام به جذب هیات علمی می نماید. علاقمندان لازم است درخواست کتبی خویش را به همراه کلیه سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی، تصویر مدارک تحصیلی، مقالات، کتب و ...) را تا تاریخ 23/8/87 به آدرس ایلام- خیابان پژوهش- دانشگاه ایلام- دانشکده کشاورزی- صندوق پستی 516-69315 ارسال نمایند. از واجدین شرایط مصاحبه بعمل خواهد آمد و محل خدمت یکی از مراکز آموزشی و پژوهشی دانشگاه ایلام( دانشکده کشاورزی دانشگاه ایلام، آموزشکده کشاورزی مهران و یا آموزشکده کشاورزی دهلران )خواهد بود.

گروه آموزشی

علوم مرتع

آبخیزداری

جنگل

* محل خدمت افراد پذیرفته شده صرفاً دانشگاه ایلام تعیین می گردد.