20 میلیارد ریال برای ساخت دانشکده نفت و گاز ایلام اختصاص یافت

رییس دانشگاه از اختصاص 20 میلیارد ریال اعتبار برای احداث نخستین دانشکده نفت و گاز در این استان خبر داد.

دکتر عباس قربانی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: اخیراً مجوز ساخت و راه اندازی این دانشکده از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ شده است.

وی با اشاره به اینکه این دانشکده در گستره چهار هزار متر مربع و در سه صبقه احداث خواهد شد، افزود: استان ایلام 11 درصد منابع نفت و گاز کشور را دارد و بر این اساس نیاز است که متناسب با این ظرفیت نیروی متخصص برای بهره برداری از این منابع تربیت شود. دکتر قربانی گفت: رایزنی با وزارتخانه متبوع برای راه اندازی رشته های شیمی، پتروشیمی، و صنایع گاز در دستور کار حوزه آموزش این دانشگاه قرار گرفته است. او پیش بینی کرد، این دانشکده ظرف دو سال آینده به بهره برداری برسد.