نشست روسای مراکز آموزش عالی و روسای بنیاد شهید استان

نشست روسای مراکز آموزش عالی استان و روسای بنیاد شهید استان راس ساعت 9 صبح روز یکشنبه 26/8/87 در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر قربانی رئیس دانشگاه با خیر مقدم به میهمانان و حاضرین در جلسه گفت: شکل گیری انقلاب اسلامی و نتایج حاصل از آن اصول  جدایی دین از سیاست غرب که بطور چشمگیر و اساسی به تبلیغ آن می پرداختند را با چالش روبرو کرد و امروز گفتمان جدیدی که از نتایج درخشان انقلاب اسلامی است مبنی بر مرد سالاری دینی در دنیا مطرح گردیده است.

وی افزود:از عوامل اصلی شکل گیری انقلاب اسلامی و تحقق اهداف و آرمانهای آن ایثارگری شهداء می باشد و این امر وظیفه ما را در تکریم فرزندان شهداء که یادگار گرانقدر آن عزیزان هستند افزون می کند.

دکتر قربانی تاکید کرد جهت تحقق آرمانهای انقلاب وجود افراد شایسته و متعهد که بتوانند در آینده امور اجرایی و تصمیم گیری را در دست گیرند ضروری است و دولت وظیفه سنگینی را در جهت تربیت افراد مومن به انقلاب برای این امر دارد و چه کسانی شایسته تر ولایق تر از فرزندان شهداء هستند که پدران آنها در راه انقلاب با از خود گذشتگی و ایثار به شهامت رسیده اند.

رئیس دانشگاه افزود: کشورهای کمونیستی و سرمایه داری برای آینده خود افرادی را تربیت می کنند و انقلاب اسلامی که آرمانهای حق طلبانه و درخشانی دارد به تربیت چنین افرادی نیاز ضروری دارد.

دکتر قربانی گفت: به علت اتخاذ مشی مهرورزانه همراه با کار علمی و عملی موفقیت دانشجویان شاهد و ایثارگر در دولت نهم افزایش یافته و به پیروی از همین سیاست در دانشگاه ایلام آمار مشروطی دانشجویان شاهد و ایثارگر کاهش یافته و آمار دانشجویان دارای معدل الف افزایش یافته است.

در ادامه آقای روشنی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام گفت: وظیفه ماست که در اتخاذ تصمیم گیری و برخورد با دانشجویان شاهد و ایثارگر دو اصل مهم عزتمندی و ارتقاء توانایی را مد نظر قرار دهیم.

در ادامه روسای مراکز آموزش عالی استان و بنیاد شهید استان به بیان دیدگاهها و مطالب مورد نظر خود پرداختند که اهم مسائل حول موارد ذیل مطرح گردید:

-        تکریم دانشجویان شاهد و ایثارگر همراه با عزتمندی

-        افزایش مهارت و توانایی دانشجویان شاهد و ایثارگر

-        ضرورت تحقیق و پژوهش در امور مربوط به دانشجویان شاهد و ایثارگر از قبیل آموزش، فرهنگ، کار، ازدواج و ... .